Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1927 / 183 / 0
@Merx, czy mógłbyś podać jakieś źródła/wytłumaczyć dlaczego klonazepam nie pomaga? Bo pierwszy raz słyszę, że nie pomaga. To jak brałem dzień w dzień po kilka gramów tramadolu w 2-3 dawkach to klonazepam nic nie pomagał? Ciężko mi w to uwierzyć.
Take DXM and Be Happy
  • 84 / 3 / 0
No właśnie? Przecież klon to benzo typowo pod padake? A i tak wogóle czemu tram wywołuje padake? Jak się zje z 10 czy nawet tabletek SSRI to prędzej dostaniesz sraki niż padaki. Relasery co zwiększają serotonine znacznie bardziej niż tram też nie wywołują padaki w normalnych dawkach. Co do noradrenaliny to tramadol słabo tu działa a aktywny metabolit (nie pamiętam nazwy, można kupić w internecie) mocno ale on nie jest padaczkogenny.
  • 88 / 2 / 0
Hej. Mam receptę na tramal taki do wstrzykiwania. Jednak boje się igieł. Można to jakoś inaczej wykorzystać?
  • 177 / 30 / 0
wypić
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 88 / 2 / 0
Ale czy to bezpieczne? Czytałam że może nie zadziałać w jakiej formie. A jeśli już miałabym to wstrzykiwać, to gdzie najlepiej? Nigdy nie stosowałam tej metody
  • 13 / 5 / 0
Bezpieczne, zadziała. Jeśli już to najlepiej w okolicach zgięcia łokcia.
  • 84 / 3 / 0
Lepiej daj se siana z IVowaniem. Tego już nie cofniesz. Zwłaszcza jeśli nie masz antypatii to igieł i zastrzyk pójdzie OK. Pomyśl, blizny i ciągatki do wstrzykiwania wszystkiego. Dlatego omijam tą metodę. Po kiego grzyba? Dla mniej niż minuty kopa ma wejściu? Konsekwencke do końca życia, złe konsekwencje. O ile lidzie straszą, ostrzegają przed próbowaniem opiatów, ja uważam opiaty za jedną z najlepszych rzeczy jaka mi się przytrafiła, mimo pewnuch negatywów? A zastrzyki? Niszczenie i bliznowacenie własnego ciała dla chwilki przyjemności? Lepiej już często się masturbować do orgazmu, może być i na fazie, znacznie mniej skutków, serio. Jest powód dla którego IV jest uznawane za twardą granicę przez wielu narkofanów.
t. ćpun od 2004, używa opio od 2006
  • 88 / 2 / 0
Nie sądziłam że podawanie dożylne mogłoby mnie uzależnić, bo tramal w kapsułkach nie daje mi nic poza nieco lepszym nastrojem i zobojetnieniem (dawki do 400 próbowałam). Bramy kilka razy - bez szału.
  • 88 / 2 / 0
PILNE! Co wziąć jeśli czuje że mogę dostać drgawek.. proszę o szybką odpowiedź
  • 15 / / 0
Przedawkowanie tramadolu według producenta

Według producenta podaje się diazepam (relanium) na drgawki.
https://leki.pl/produkty/tramal-retard- ... awkowanie/
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.