Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1930 / 191 / 0
@Merx, czy mógłbyś podać jakieś źródła/wytłumaczyć dlaczego klonazepam nie pomaga? Bo pierwszy raz słyszę, że nie pomaga. To jak brałem dzień w dzień po kilka gramów tramadolu w 2-3 dawkach to klonazepam nic nie pomagał? Ciężko mi w to uwierzyć.
Take DXM and Be Happy
  • 135 / 10 / 0
No właśnie? Przecież klon to benzo typowo pod padake? A i tak wogóle czemu tram wywołuje padake? Jak się zje z 10 czy nawet tabletek SSRI to prędzej dostaniesz sraki niż padaki. Relasery co zwiększają serotonine znacznie bardziej niż tram też nie wywołują padaki w normalnych dawkach. Co do noradrenaliny to tramadol słabo tu działa a aktywny metabolit (nie pamiętam nazwy, można kupić w internecie) mocno ale on nie jest padaczkogenny.
  • 88 / 2 / 0
Hej. Mam receptę na tramal taki do wstrzykiwania. Jednak boje się igieł. Można to jakoś inaczej wykorzystać?
  • 228 / 33 / 0
wypić
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 88 / 2 / 0
Ale czy to bezpieczne? Czytałam że może nie zadziałać w jakiej formie. A jeśli już miałabym to wstrzykiwać, to gdzie najlepiej? Nigdy nie stosowałam tej metody
  • 135 / 10 / 0
Lepiej daj se siana z IVowaniem. Tego już nie cofniesz. Zwłaszcza jeśli nie masz antypatii to igieł i zastrzyk pójdzie OK. Pomyśl, blizny i ciągatki do wstrzykiwania wszystkiego. Dlatego omijam tą metodę. Po kiego grzyba? Dla mniej niż minuty kopa ma wejściu? Konsekwencke do końca życia, złe konsekwencje. O ile lidzie straszą, ostrzegają przed próbowaniem opiatów, ja uważam opiaty za jedną z najlepszych rzeczy jaka mi się przytrafiła, mimo pewnuch negatywów? A zastrzyki? Niszczenie i bliznowacenie własnego ciała dla chwilki przyjemności? Lepiej już często się masturbować do orgazmu, może być i na fazie, znacznie mniej skutków, serio. Jest powód dla którego IV jest uznawane za twardą granicę przez wielu narkofanów.
t. ćpun od 2004, używa opio od 2006
  • 88 / 2 / 0
Nie sądziłam że podawanie dożylne mogłoby mnie uzależnić, bo tramal w kapsułkach nie daje mi nic poza nieco lepszym nastrojem i zobojetnieniem (dawki do 400 próbowałam). Bramy kilka razy - bez szału.
  • 88 / 2 / 0
PILNE! Co wziąć jeśli czuje że mogę dostać drgawek.. proszę o szybką odpowiedź
  • 40 / 3 / 0
Przedawkowanie tramadolu według producenta

Według producenta podaje się diazepam (relanium) na drgawki.
https://leki.pl/produkty/tramal-retard- ... awkowanie/
  • 137 / 15 / 0
11 czerwca 2025zduszonyszept pisze:
PILNE! Co wziąć jeśli czuje że mogę dostać drgawek.. proszę o szybką odpowiedź
Ile tego wzięłaś?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.