Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Hej, z mojego hobby , które jest wspaniałe, budujące więzi iwspolne relacje. Marzy mi się taki po którym sex będzie wspaniały, doznania będą głębsze, dotyk i czucie trwalsze i bardziej sensoryczne, ale jednocześnie o którym sprawność seksualna będzie w 100% przez kilka godzin.
Na razie trzeba sobie pomagać sildenafilem.... On niestety uczula.
Więc cudownie w głowie mieć coś co potęguje uczucia potęguje doznania a nie ma negatywnego wpływu na sprawność.
PS. Moje hobby z żoną to swing.
Jeżeli ktokolwiek o tym myślał polecam śmiało, przez te osiem lat nigdy nie byliśmy zawiedzeni. A może po prostu mamy szczęście
  • 788 / 446 / 0
Spróbuj 2cb
  • 39 / 3 / 0
Mi się marzy DMT i LSD. Oba zażyłem tylko raz i chciałbym powtórzyć. W ogóle to wszystkie tryptaminy i psychodeliki. Bardzo tęsknię za DOB...

Kiedyś bardzo zatraciłem się w alfa pvp i również bardzo tęsknię.

Obecnie bardzo się kontroluje i od kiedy odkryłem swojego grala to zatraciłem się w pregabalina. To ciekawe bo nie lubię alkoholu i są mi obojętne benzodiazepiny.

Na pewno jeszcze dużo jest do odkrycia.
  • 8 / 1 / 0
ketamina.
Dawno nie brałam, a faza mi się zajebiście podobała xd
  • 0 / / 0
Ja mam bardzo mało doświadczenie.....
Jedynie co mogłem wziąć to właśnie kryształ, robi robotę na długich wyczerpujących imprezach o których wcześniej wspominałem. Chodź ponoć są lepsze. Kryształ powoduje z koncentrację, A jeżeli nie weźmiesz się go za dużo to i sprawność seksualną na kilka godzin. Na kilka godzin dobrego seksu. Śmiesznie mam wtedy słowotok, i mówię dziewczyno mnóstwo komplementów...... Fajne są ich wtedy reakcje.
  • 788 / 446 / 0
2cb fly, DOC, DOM, PCP, MXE, 5 meo DMT, 4 aco DMT.
Kiedyś ketamina, ale teraz jest taki zalew, że każdy dilus w Poznaniu tym rzuca. Nawet s i r.
  • 804 / 102 / 22
Psychodeliczne benzodiazepiny :D
  • 1930 / 191 / 0
Dobrej jakości heroina, bo kocham ten stan
Spróbowałbym z ciekawości U-47700
MXE bo kocham dyso, a nigdy niestety nie brałem tej substancji o której słyszałem mnóstwo dobrego.
Take DXM and Be Happy
  • 155 / 10 / 0
Coś w stylu amfetaminy która na dodatek by była mega euforyczna, a zarazem nie obciążała by mocno układu krwionośnego, nie powodowała psychoz, i nie rosła by na nią tolerka tak szybko.
Pomarzyć zawsze można :(

A z realnych rzeczy które istnieją to prawdziwa, czysta l kokaina z kolumbii której bierze się odrobinę i jest pięknie, kraku, metylofenidatu oraz lisci koki.
  • 317 / 90 / 0
czesciowo efedron sie wpisuje w kryteria (na zasadzie, jest euforyczny, mniej obciaza, psychozy rzadziej) no ale wiadomo.

normalny wysokomorfinowy mak, w ogrodku najlepiej (czyli depenalizacja na uzytek wlasny).
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.