Na razie trzeba sobie pomagać sildenafilem.... On niestety uczula.
Więc cudownie w głowie mieć coś co potęguje uczucia potęguje doznania a nie ma negatywnego wpływu na sprawność.
PS. Moje hobby z żoną to swing.
Jeżeli ktokolwiek o tym myślał polecam śmiało, przez te osiem lat nigdy nie byliśmy zawiedzeni. A może po prostu mamy szczęście
Kiedyś bardzo zatraciłem się w alfa pvp i również bardzo tęsknię.
Obecnie bardzo się kontroluje i od kiedy odkryłem swojego grala to zatraciłem się w pregabalina. To ciekawe bo nie lubię alkoholu i są mi obojętne benzodiazepiny.
Na pewno jeszcze dużo jest do odkrycia.
Dawno nie brałam, a faza mi się zajebiście podobała xd
Jedynie co mogłem wziąć to właśnie kryształ, robi robotę na długich wyczerpujących imprezach o których wcześniej wspominałem. Chodź ponoć są lepsze. Kryształ powoduje z koncentrację, A jeżeli nie weźmiesz się go za dużo to i sprawność seksualną na kilka godzin. Na kilka godzin dobrego seksu. Śmiesznie mam wtedy słowotok, i mówię dziewczyno mnóstwo komplementów...... Fajne są ich wtedy reakcje.
Pomarzyć zawsze można :(
A z realnych rzeczy które istnieją to prawdziwa, czysta l kokaina z kolumbii której bierze się odrobinę i jest pięknie, kraku, metylofenidatu oraz lisci koki.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.