Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Hej, z mojego hobby , które jest wspaniałe, budujące więzi iwspolne relacje. Marzy mi się taki po którym sex będzie wspaniały, doznania będą głębsze, dotyk i czucie trwalsze i bardziej sensoryczne, ale jednocześnie o którym sprawność seksualna będzie w 100% przez kilka godzin.
Na razie trzeba sobie pomagać sildenafilem.... On niestety uczula.
Więc cudownie w głowie mieć coś co potęguje uczucia potęguje doznania a nie ma negatywnego wpływu na sprawność.
PS. Moje hobby z żoną to swing.
Jeżeli ktokolwiek o tym myślał polecam śmiało, przez te osiem lat nigdy nie byliśmy zawiedzeni. A może po prostu mamy szczęście
  • 760 / 439 / 0
Spróbuj 2cb
  • 10 / / 0
Mi się marzy DMT i LSD. Oba zażyłem tylko raz i chciałbym powtórzyć. W ogóle to wszystkie tryptaminy i psychodeliki. Bardzo tęsknię za DOB...

Kiedyś bardzo zatraciłem się w alfa pvp i również bardzo tęsknię.

Obecnie bardzo się kontroluje i od kiedy odkryłem swojego grala to zatraciłem się w pregabalina. To ciekawe bo nie lubię alkoholu i są mi obojętne benzodiazepiny.

Na pewno jeszcze dużo jest do odkrycia.
  • 7 / 1 / 0
ketamina.
Dawno nie brałam, a faza mi się zajebiście podobała xd
  • 0 / / 0
Ja mam bardzo mało doświadczenie.....
Jedynie co mogłem wziąć to właśnie kryształ, robi robotę na długich wyczerpujących imprezach o których wcześniej wspominałem. Chodź ponoć są lepsze. Kryształ powoduje z koncentrację, A jeżeli nie weźmiesz się go za dużo to i sprawność seksualną na kilka godzin. Na kilka godzin dobrego seksu. Śmiesznie mam wtedy słowotok, i mówię dziewczyno mnóstwo komplementów...... Fajne są ich wtedy reakcje.
  • 760 / 439 / 0
2cb fly, DOC, DOM, PCP, MXE, 5 meo DMT, 4 aco DMT.
Kiedyś ketamina, ale teraz jest taki zalew, że każdy dilus w Poznaniu tym rzuca. Nawet s i r.
  • 755 / 94 / 22
Psychodeliczne benzodiazepiny :D
  • 1926 / 183 / 0
Dobrej jakości heroina, bo kocham ten stan
Spróbowałbym z ciekawości U-47700
MXE bo kocham dyso, a nigdy niestety nie brałem tej substancji o której słyszałem mnóstwo dobrego.
Take DXM and Be Happy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.