Dlaczego?
Wszyscy pisali że kwas może być trochę osłabiony, ale że w ogóle nic?
14 lipca 2024blokowiska666 pisze:Wszystkie jakie się da.06 lipca 2024simer44 pisze: @blokowiska666 Zmieniłeś paro na sertraline?
Jakie dorzucałeś używki ma paro?
30 maja 2024tosieniedzieje pisze:Był drugi test.11 maja 2024KavonPL pisze: SSRI zaczynają działać dopiero po kilku tygodniach, moze 18 dni to za mało by to jak SSRI oddziałuje na mózg całkowicie zaniklo? tez sie nad tym zastanawiam, ile bym musial czekac po odstawieniu SSRI by MDMA dobrze dzialalo, ale na razie mi sie nie spieszy
90 dni po odstawieniu Wenlafaksyny, zarzucone 150mg MDMA.
ZERO EFEKTU MENTALNEGO tylko fizyczne objawy typu pot, przyspieszone tetno.
Mój psychiatra mowil, ze lek może działać jeszcze przez rok po odstawieniu.
Jedyny narkotyk jaki mogę brać w tym stanie to ketamina
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.