Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 486 / 14 / 0
@odbytniczy1991 Nadal będzie spłycone. Szkoda materiału. Odblokować działanie to się moze po kilku tygodniach od całkowitego odstawienia ;)
  • 464 / 45 / 0
Ciekawostka, że escitalopram który blokuje dużo mniej SERT to np 3-CMC działał idealnie a na paroksetynie już wcale mimo najwyżej dawki esci. Wychwyt całkowity zwrotny SERT ma chyba kluczowe znaczenie bo paro ma największe wśród SSRI . Zobaczymy
  • 770 / 443 / 0
3cmc działa na mnie w 40 procentach na snri. Mogę spędzić noc w klubie i ze znajomymi. Niestety sam gospodaruje workiem bo przy lekach potrzeba brać o wiele większe dawki.
  • 770 / 443 / 0
300mg wenlafaksyna, 45mh mitrazapiny i 200ug LSD w ogóle nie działa.
Dlaczego?
Wszyscy pisali że kwas może być trochę osłabiony, ale że w ogóle nic?
  • 1524 / 240 / 0
@tosieniedzieje kiedy pierwszy raz brałem kwasa to od razu dwa i było słabo i nieprzyjemnie. Brałem wtedy 150 wenlafaksyny i nie wiedziałem że leki mogą zjebać cały efekt. Dałem karton kumplowi, mówił że zjadł połówkę i było tak dobrze że prawie płakał ze szczęścia. Być może jednak oszukał cię vendor.
  • 770 / 443 / 0
Nie ma takiej opcji, ludzie z otoczenia jesli te kartony i chodzili po ścianach
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.