A może lamerskie.
Zafunduj sobie skręta a będziesz wiedział eren
It's not going to be fun.
it is what it is, wcześniej praca za granicą jakiś czas, jako komisjoner paczek lub magazynier.
teraz się trochę popsuło i muszę dojść do siebie, aby zacząć o czymkolwiek w ogóle myśleć.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Awatar zobowiązuje
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Mi osobiście ciężko się było przyznać przed samym sobą, że moje życie tak przez długi czas wyglądało. Chociaż to nie były ćpuńskie imprezy zalewane alkoholem, pigułami i koksem czy mefedronem czy wydawanie na cipeczki, a raczej smutne życie opiowraka, który każdą złotówkę wydaje niestety na narkotyki. Teraz już na szczęście po części jestem niezależny, nie mieszkam z rodzicami. Pocieszam się faktem, że udało mi się iść na swoje przed 30-stką. Jest to może i późno, ale niektórzy znajomi i w tym wieku siedzą z rodzicami.
Aktualnie to robię wszystko co na czarno, bo mam jeszcze inny dochód.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect
Powiem wam coś mega pojebanego
Od dwóch miesięcy nie było choć dnia, żebym w miejscu pracy nie jebała po kablach, bo szef jest alkoholikiem i siłą rzeczy, jakby miał problem, to byłby hipokrytą. Ba, sam mi nawet powiedział, że dopóki nie robię tego w czasie pracy, to jest git xD
Plot twist: robię to w czasie pracy, ale dopiero pod wieczór, jak nie mam pacjentów tyle albo w czasie gdy jest spokojniej, a ja jestem na zmianie sama. A jak jest ktoś inny, to idę do łazienki i tyle, nadal wszystko ładnie odkażam, strzykawka nie dotyka nic poza mną, a ostatecznie nikt nic nie wie
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.