Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1454 / 234 / 0
Xd raz podałem sobie rozpuszczone w liquidzie różne ketony, tego było w chuj i ilość liquidu też ogromna, strzelałem z dupnej strzykawki nie pamiętam ile to było mililitrów. Smak liquidu był cholernie silny, podawałem najszybciej jak umiałem grubą igłą i po paru sekundach zacząłem się dusić, byłem pewien że to koniec, pamiętam że położyłem się i w myślach mówiłem mniej więcej "Boże, tylko spraw żeby to nie było przez uduszenie". Czułem się już pogodzony ze śmiercią ale za jakiś czas to przeszło.
  • 11 / 1 / 0
japierdole hardkor, ale widzę że nie tylko ja mam głupie pomysły odnośnie iniekcji, strzał z oshee gdy nie miałem wody też był turbo głupi
%-D %-D %-D
  • 91 / 21 / 0
Mi się zdarzyło cmc w tigerze podać ale było to zupełnie przypadkiem. Miałem zalać wodą a Tiger sam się wylał do zakrętki . Była to końcówka więc nie było wyjścia . Z tego co pamiętam to delikatnie słodkawy posmak został .
Skoro pijąc wodę gazowaną bekamy, to co robimy podając ja iv?
  • 303 / 53 / 3
Z tego co wiem, gaz w żyłach ogólnie mocno nam szkodzi. Może doprowadzić do zatoru gazowego i nawet śmierci.
  • 252 / 76 / 0
To bys w normalnych warunkach z 20cm3 musial podac na kopa, zeby doszlo do zatoru, babelki sie rozpuszcza, zreszta tetnicza potrafi byc wrecz pienista. A w zylnej masz CO2 transportowane przeciez.
  • 1454 / 234 / 0
O szajse, gazowany słodki napój to jest konkret, nie miałem nigdy powodu tego podać ale gdybym nie miał wyjścia pewnie bym tak zrobił, w końcu raz miałem sort hexena który nie rozpuszczał się w wodzie więc rozpuściłem w spirytusie salicylowym, nawet nie było bólu.
A co sądzicie o dodawaniu gliceryny do roztworu? Ktoś napisał że to w pewnym stopniu pomaga oszczędzać żyły dlatego teraz parę kropel daję do strzała.
  • 6 / 1 / 0
@zburzony
Dodaje się gliceryny parę kropelek, żeby w baciki nie piekło. Nigdy nie praktykowałem, bo nie miałem okazji walić np przerabianych na spirytusie tabletek, ale tak podobno właśnie się robi.

A z dziwnych sytuacji na których było gotowane to H + crack na cydrze „Black Storm”, bo nie było nic innego pod ręką.
  • 1454 / 234 / 0
Podanie cydru też dobre, może tak zrobię bo mi żołądek alkoholu nie chce przyjmować;) Apropos alko to często podawałem benzo rozpuszczone w spirytusie albo wódce. Kiedyś z ciekawości strzeliłem 2 ml spirytusu w dłoń i to okazało się kurewsko bolesne, cała dłoń zdrętwiała i ból podróżował w górę ręki, trzymało to przynajmniej minutę. Ale kiedy ból minął poczułem się całkiem spoko, wyraźnie zrelaksowany jak bym setę walnął.
  • 6 / 1 / 0
@zburzony
Dokładnie benzo miałem na myśli 😁
Nie wiem czy do fenta dodaje się też gliceryny po przerobieniu plastrów, ale skoro je sączą dobę w spirytusie to zapewne też się dodaje, ale mogę się mylić.
No na pewno musiało być bolesne, teraz pora na metodę PR, napisz raport z tego! xD
  • 1454 / 234 / 0
U panie, PR to dla mnie wyższy level zwyrolstwa niż iv bez kitu. Poza tym ja szukam intensywnych i natychmiastowych doznań, nie dla mnie czekanie aż się materiał wczyta w dupie. Zresztą to samo podanie per paszcza, wiem jakie są zalety ale chyba tylko parę razy spróbowałem dawno temu. Z jednej strony jeśli na przykład mam się zrobić przed pracą to sensowniej byłoby zapodać do ryja żeby efekt był dłuższy i mniej intensywny, jednak u mnie parcie na szybkość uwalenia jest zbyt silne bym konsumował twarzą.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.