Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
o tu bedzie smiesznie.... postaram sie na szybko... z kumplem jestesmy jak bracia razem w tym gownie, ktoregos razu chuowo sie zachowal wzgledem mnie i to w taki sposob ze nie moglem zdrzierzyc... tego samego dnia wiedzialem ze cos ma, ale poklocony nie chcial nic dac... namowilem wiec go ze dam mu tyton paczke winston i 4browary... ze bylismy po 3 lub 4 nocce przyszedł po 20min wiec ja na speedzie wzialem pusta paczke tytoniu wypchalem po brzegi papierem tak zeby wygladala na cala a na wierzch posypalem odrobina tytoniu, zakleilem tasma przezroczysta jakby byl nowy a do 4 piw nalalem zywca gazowanego plus odrobine soku z tymbarka i porzadnie zamknalem wszystko ladnie mu zapakowalem.... do dzis sie z tego smiejemy jak wieczorem chcial zajarac papierosa a potem napic sie piwa :DDDDDDDD przykre ale smieszne....
  • 14 / 1 / 0
Niezbyt śmieszne: korzystanie z faktu że jestem płci żeńskiej żeby się spotkać za hajs na ćpanie albo towar sam w sobie jak nie miałam skąd ogarnąć (dzieki bogu że teraz wiem jak to zrobić przez internet XD)

Nawet trochę śmieszne:
Po półtorej tygodnia przerwy od ziola bo żaden kontakt nie miał dostępu i jednocześnie będąc w najgorszej fazie nałogu od różnych substancji bylam juz tak zdesperowana żeby poczuć jakąkolwiek bombę że zdrapywalam osad z bonga XD Nie pamiętam z tego za wiele ale chyba nic nie dalo
  • 50 / / 0
Opalałem znalezione lufki i piłem płyn do dezynfekcji rozcieńczony wodą w robocie :zombie:
  • 3 / / 0
To tak bardziej na zwałę. Wygrzebywaliśmy z chłopem kryształki z pomiędzy foteli w samochodzie. Wygrzebaliśmy niecałą 2. Z tyłu na kanapach wiele osób się przewiozło z różnymi ilościami tematu.
  • 631 / 103 / 0
Jak zamiatałam pokój znalazłam resztki kryształu w tym syfie który zamiotłam. Nie muszę chyba mówić co z tym zrobiłam
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 722 / 77 / 22
1. Opier.oliłem listek Poltramu forte 10 szt. po 75 mg trampka i 650 mg paracetamolu. Później chodziłem wystrachany czy 6 i pół grama parasyfu wątróbki mi nie rozjebje. Faza była, wątroba cała. Nie polecam jednakowoż.
2. Ukradłem z rosmana fiolkę z 90 kapsułami ashwy. Opier.oliłem wszystko. Efekt: faaaatalne samopoczucie.
  • 0 / / 0
okradłem swoją matkę z pregaby, którą przepisał jej lekarz, a ojca w takiej samej sytuacji z opiatów
Four stone seven: an epilogue of youth
Such beautiful dignity in self-abuse
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.