Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
o tu bedzie smiesznie.... postaram sie na szybko... z kumplem jestesmy jak bracia razem w tym gownie, ktoregos razu chuowo sie zachowal wzgledem mnie i to w taki sposob ze nie moglem zdrzierzyc... tego samego dnia wiedzialem ze cos ma, ale poklocony nie chcial nic dac... namowilem wiec go ze dam mu tyton paczke winston i 4browary... ze bylismy po 3 lub 4 nocce przyszedł po 20min wiec ja na speedzie wzialem pusta paczke tytoniu wypchalem po brzegi papierem tak zeby wygladala na cala a na wierzch posypalem odrobina tytoniu, zakleilem tasma przezroczysta jakby byl nowy a do 4 piw nalalem zywca gazowanego plus odrobine soku z tymbarka i porzadnie zamknalem wszystko ladnie mu zapakowalem.... do dzis sie z tego smiejemy jak wieczorem chcial zajarac papierosa a potem napic sie piwa :DDDDDDDD przykre ale smieszne....
  • 17 / 1 / 0
Niezbyt śmieszne: korzystanie z faktu że jestem płci żeńskiej żeby się spotkać za hajs na ćpanie albo towar sam w sobie jak nie miałam skąd ogarnąć (dzieki bogu że teraz wiem jak to zrobić przez internet XD)

Nawet trochę śmieszne:
Po półtorej tygodnia przerwy od ziola bo żaden kontakt nie miał dostępu i jednocześnie będąc w najgorszej fazie nałogu od różnych substancji bylam juz tak zdesperowana żeby poczuć jakąkolwiek bombę że zdrapywalam osad z bonga XD Nie pamiętam z tego za wiele ale chyba nic nie dalo
  • 111 / 6 / 0
Opalałem znalezione lufki i piłem płyn do dezynfekcji rozcieńczony wodą w robocie :zombie:
  • 3 / / 0
To tak bardziej na zwałę. Wygrzebywaliśmy z chłopem kryształki z pomiędzy foteli w samochodzie. Wygrzebaliśmy niecałą 2. Z tyłu na kanapach wiele osób się przewiozło z różnymi ilościami tematu.
  • 631 / 103 / 0
Jak zamiatałam pokój znalazłam resztki kryształu w tym syfie który zamiotłam. Nie muszę chyba mówić co z tym zrobiłam
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 797 / 102 / 22
1. Opier.oliłem listek Poltramu forte 10 szt. po 75 mg trampka i 650 mg paracetamolu. Później chodziłem wystrachany czy 6 i pół grama parasyfu wątróbki mi nie rozjebje. Faza była, wątroba cała. Nie polecam jednakowoż.
2. Ukradłem z rosmana fiolkę z 90 kapsułami ashwy. Opier.oliłem wszystko. Efekt: faaaatalne samopoczucie.
  • 1 / / 0
okradłem swoją matkę z pregaby, którą przepisał jej lekarz, a ojca w takiej samej sytuacji z opiatów
Four stone seven: an epilogue of youth
Such beautiful dignity in self-abuse
  • 77 / 22 / 0
Ooo widzę, że nie tylko ja brałem chwilówki i kredyty na ćpanie/chlanie :D
Największa głupota, łącznie ok 30k chwilówek nabrałem swego czasu, na szczescie udało mi sie z tego wyjść. Tylko później musiałem sie gimnastykować by usuwać wpisu z biku - inaczej mógłby być problem z kredytem hipotecznym. A to takie proste, klik i po chwili możesz lecieć do żabki po piwka...
  • 54 / 2 / 0
A możecie mi wytłumaczyć co wy macie w głowie biorąc chwilówki? Chodzi mi o to czy wy naprawdę myślicie że wam ktoś te pieniądze daruje że nie będziecie musieli je spłacać?
  • 5119 / 887 / 0
Heh . Ja nigdy nie myślałem w ten sposób.
Najgorsza rzecz ?
Piłem w szpitalu w czasie covidu płyn z podajnika do dezynfekcji rąk .
Brałem kubeczek z dystrybutora od wody i nalewałem dozownikiem
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.