Btw. Jest jeden sklep w Polsce, który obchodzi prawo sprzedając snus jako tytoń do żucia. Są też ludzie sprzedający snus jako produkt kolekcjonerski. Nie trzeba jechać do Szwecji.
Ty spać nie potrafisz ?
Probowalem kiedys te snusy i okazały się wielkim gownem.
Najlepiej przyswajalna nikotyna jest w e papierosach, ja zlewam olejkami 18mg/1ml. Jest moc i aromat.
Od nikotyny się nie umiera, aczkolwiek uzależnia, umiera się od substancji smolistych w zwykłych papierosach.
Nie każdy umiera ( mój stary jara 50lat )
Ale się krztusi i wogóle, ma pluca do przeszczepu. Ale, się tym.nie martwi, niczym się nie martwi. Moi starzy boją się lekarzy jak ognia.
Chętnie posłałbym ich do psychiatryka na miesiąc, tak jak mnie wysyłali.
Ich pierdolone mózgi zostałby rozstrzaskane, pierdolone szuje.
08 lipca 2023mlander pisze: Omertse, beztytoniowe szybciej wchodzą, bo masz w nich dodane sole nikotyny, które wchłaniają się o wiele szybciej od wolnozasadowej nikotyny z liści. Minusem tego jest skrócony czas działania i moim zdaniem szybszy wzrost tolerancji na nikotynę. Trochę szkoda sobie psuć tolerkę, bo później nie czuć działania tych słabszych snusów, a cała klasyka snusu (GR, General, Grov, Mustang czy Roda Lacket) to produkty o stosunkowo niskiej zawartości nikotyny.
Btw. Jest jeden sklep w Polsce, który obchodzi prawo sprzedając snus jako tytoń do żucia. Są też ludzie sprzedający snus jako produkt kolekcjonerski. Nie trzeba jechać do Szwecji.
Chciałbym nabyć właśnie tytoniowy snus.
Każdemu po buchu się kręciło w głowię od tego ale ja poszedłem krok dalej i sobie popaliłem takie coś to na 40 minut się nikotyną strułem.
I jak snus ma być czymś takim to trochę bez sensu.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.