Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
@nicki Ja mam identycznie, lekarz dawal mi moment jeszcze na sprawdzenie czy to nie efekt przejsciowy, ale po pewnym czasie powtarzalnego kłucia w klatce kazał mi przerwać. Miałem kilka już prób wejścia na MPH, ale w moim przypadku po prostu się z tym nie da, nawet przy ćwiczeniach kardio ._.
  • 14 / 2 / 0
Ja kruszę w moździerzu jedną tabletkę metylofenidatu na pył i dodaję do majki.. Wjazd i wrażenia naprawdę polecam. Tylko sobie odpowiednio niską dawkę wyważcie, aby nie przesadzić!! Polecam ten mix kop przypomina jakby kop koksu fety z helupą.
  • 510 / 110 / 0
17 kwietnia 2025unmedicatedscum pisze:
@nicki Ja mam identycznie, lekarz dawal mi moment jeszcze na sprawdzenie czy to nie efekt przejsciowy, ale po pewnym czasie powtarzalnego kłucia w klatce kazał mi przerwać. Miałem kilka już prób wejścia na MPH, ale w moim przypadku po prostu się z tym nie da, nawet przy ćwiczeniach kardio ._.
Ja srogo uprawiam sport, nie mam problemu z sercem, dusznością, wydajnością. Ale ten ból znikąd się nie bierze. Znów kolejną substancję trzeba będzie porzucać, ze stymulantów jeszcze nie schodziłem...
  • 1088 / 304 / 2
KLONIDYNA DO KURWY NĘDZY.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 510 / 110 / 0
mam to gdzieś skitrane nawet, ale trochę mnie kładło po tym. do kurwy nędzy spróbuję!
  • 2116 / 630 / 0
Bo to NIE spiduje. A jak spiduje, no to nie należysz do grona osób do których skierowana jest ta substancja, @nicki drogi :) Pozdrawiam z 60-80mg/dziennie, nosek albo IV. Ostatnio usnęłam wciągając czwarta z dziewięciu kresek z 4x 20mg IR właśnie.

Ajj, doczytałam. No ja Iporel 75ug biorę na PAWS, 1-2tbl dziennie, więc b. dobrze działa z metylo, potwierdzam.

@dariamiereszynska, nie oczekuję cudu, ale mam dziś cheat day - na Twoją odpowiedzialność... :D

Edit: no i ostrożnie z tym miksem, bo wielu kozaków rekreacyjnych może przytłoczyć. Proporcje są kluczowe. Serce nie kłuje, jest wrażenie nabierania mniejszej ilości powietrza. Ale to też kwestia tego, że ja noskiem 60 czy tam 80 nawet przyjęłam rano i potem odrobinkę znalezioną. Ale tak rano-rano, 4:30? Przesiedzieć spokojnie, powtapiać się w fotel, trudne to nie będzie. Nie widzę na tym noddów, ale cholera go wie. Medi potrafiło, jak pisałam, przy ściąganiu (tak) kreski odciąć umęczony po 48h organizm. Umysłowo, nie fizycznie. Przy fizycznym to w stronę "padłeś? To leż se. Medikinet." :)

Może potem, tfu tfu, coś z serduszkiem się pojawi. Czyli wonderdrugiem na serduszkowe problemy przy rekreacyjnych dawkach Medi jest Iporel, tak? Pytam serio, nie wiedziałam.
Idę Biały Lotos nadrabiać.

NIe podacie raczej .45x16mm (reakcja krwi na r-r medi, jak woda a i tak ścina) i nie jest dobrym pomysłem pchanie tego w główne albo muszące być szybko dostępne w razie wu. Samo medi niszczy strasznie kabelki. U mnie akurat udawało się w malutkie, niepozorne na wierzchu dłoni, odbudowane. 0.5x16mm
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 1088 / 304 / 2
@Jamedris
rekreacyjnych
Przy terapeutycznych tj. do 90mg MPH na dobę dla osoby dorosłej (trzymajmy się zaleceń WHO, a nie pierdolniętego NFZ które jest 1000lat do tyłu). Nie biorę odpowiedzialności, za polecanie iporelu jako remedium na problemy z sercem przy dawkach rekreacyjnych. Nawet mimo iż uważam klonidynę jako najbezpieczniejszą z wszystkich substancji które mogą pomóc na zbyt wysokie ciśnienie (pamiętajcie, że klonidyna najpierw podwyższa lekko ciśnienie, po czym od razu je obniża trwa to może z 10 min, ale taki jej mechanizm działania) przy zażywaniu stymulantów. Oczywistym faktem jest również to, że ABSOLUTNIE NIC nie zastąpi odpowiedniej suplementacji sodu, potasu, wapnia i magnezu.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 262 / 60 / 0
Z końcówką Merx's się zgodzę i z tym potępieniem jakichś kolejnych środków w tabletkach do zbijania ciśnienia.
Generalnie biorąc substancje podnoszące ciśnienie trzeba dbać o jakość struktur które tworzą ściany a nimi jest kolagen.
Dla napędzenia jego produkcji trzeba dać naturalną witaminę C najlepiej z glikozydami i nie muszą być te typowo na sercowe jak działa wybiórczo tzw lek obniżający ciśnienie. Tu chodzi o wzmocnienie serca. Świetnie sprawdzają się glikozydy irydoidowe. A gdzie ich szukać to sprawdzie sobie sami. Ja powiem wam tylko tyle iż pospolita roślina ma je w sobie XD.
Edyta bo zapomniałem xD
Roślina zawierająca te substancje to roślina a jak wiadomo nie powinno się mieszać tego co stworzył człowiek z naturą, nie stety to albo to.
Zawsze będę przed tym wystrzegał bo kierunek musi być jeden albo ludzka chemia albo narura<3 wielu o tym zapomina robiąc sobie burdel.
Generalnie lądując w siebie masę natury a tylko delikatnie ilości ludzkiej chemii to znaczy do 30 mg metylo dziennie ale też nie co dziennie nic zagrażającego życiu nie powinno się stać !!! Chce to podkreślić by nikt nie miał wątpliwości.

A to co robi Jamedris oj szkoda szkoda tak z wyglądu pięknej osoby 😁
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 17 / / 0
Strasznie dziwna sytuacja, wzielam z 40mg raptem i nie mogłam oddychac myślałam, że sie udusze nie moglam złapać powietrza, wyszłam na dwor nie poczulam świeżego powietrza położyłam sie w ogrodzie na trawie, patrzyłam w gwiady i dopiero się uspokoiłam, ktoś wie skad taka reakcja?
wcześniej wieksze dawki i było spoko
  • 510 / 110 / 0
Na serce siada, za dużo noradrenaliny poszło
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.