Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 951 / 270 / 2
z concerty, a dokładniej z jednej jej połówki tworzy się tzw glut z tego co pamiętam, poszukaj na forum, było to omawiane setki razy @PowolnyM402 tzn pytanie czy chcesz walić to iv czy co, ale skoro piszesz, w wątku "zażywany rekreacyjnie" to zakładam, że tak, więc raczej jest to niewykonalne, aczkolwiek nie czuję się osobą kompetentną w tym temacie, ponieważ nigdy w życiu nic nie waliłem iv.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 14 / / 0
Przepraszam za pytania które mogły już mieć odpowiedzi w innych wątkach szukałem ale nie mogłem znaleźć. Głównie chce oszczędzić te otoczkę bo nie mam dużo dostępu do tego dlatego każdy mg się dla mnie liczy a 18 o przedłużonym bardzo słabo wpływa na moją koncentrację chociaż nie miałem styczności ze stymulantami oprocz pseudoefki
  • 498 / 108 / 0
Biorę dawki lecznicze (do 60 mg/d), ale zażywam nosem.

Po krótkim MPH i równiez przy okazji zażywania nosem CR (zgniecionego), boli mnie w okolicach serca.

Miał ktoś? Bać się? :)
  • 3 / / 0
@nicki Ja mam identycznie, lekarz dawal mi moment jeszcze na sprawdzenie czy to nie efekt przejsciowy, ale po pewnym czasie powtarzalnego kłucia w klatce kazał mi przerwać. Miałem kilka już prób wejścia na MPH, ale w moim przypadku po prostu się z tym nie da, nawet przy ćwiczeniach kardio ._.
  • 7 / / 0
Ja kruszę w moździerzu jedną tabletkę metylofenidatu na pył i dodaję do majki.. Wjazd i wrażenia naprawdę polecam. Tylko sobie odpowiednio niską dawkę wyważcie, aby nie przesadzić!! Polecam ten mix kop przypomina jakby kop koksu fety z helupą.
  • 498 / 108 / 0
17 kwietnia 2025unmedicatedscum pisze:
@nicki Ja mam identycznie, lekarz dawal mi moment jeszcze na sprawdzenie czy to nie efekt przejsciowy, ale po pewnym czasie powtarzalnego kłucia w klatce kazał mi przerwać. Miałem kilka już prób wejścia na MPH, ale w moim przypadku po prostu się z tym nie da, nawet przy ćwiczeniach kardio ._.
Ja srogo uprawiam sport, nie mam problemu z sercem, dusznością, wydajnością. Ale ten ból znikąd się nie bierze. Znów kolejną substancję trzeba będzie porzucać, ze stymulantów jeszcze nie schodziłem...
  • 951 / 270 / 2
KLONIDYNA DO KURWY NĘDZY.
  • 498 / 108 / 0
mam to gdzieś skitrane nawet, ale trochę mnie kładło po tym. do kurwy nędzy spróbuję!
  • 2115 / 625 / 0
Bo to NIE spiduje. A jak spiduje, no to nie należysz do grona osób do których skierowana jest ta substancja, @nicki drogi :) Pozdrawiam z 60-80mg/dziennie, nosek albo IV. Ostatnio usnęłam wciągając czwarta z dziewięciu kresek z 4x 20mg IR właśnie.

Ajj, doczytałam. No ja Iporel 75ug biorę na PAWS, 1-2tbl dziennie, więc b. dobrze działa z metylo, potwierdzam.

@dariamiereszynska, nie oczekuję cudu, ale mam dziś cheat day - na Twoją odpowiedzialność... :D

Edit: no i ostrożnie z tym miksem, bo wielu kozaków rekreacyjnych może przytłoczyć. Proporcje są kluczowe. Serce nie kłuje, jest wrażenie nabierania mniejszej ilości powietrza. Ale to też kwestia tego, że ja noskiem 60 czy tam 80 nawet przyjęłam rano i potem odrobinkę znalezioną. Ale tak rano-rano, 4:30? Przesiedzieć spokojnie, powtapiać się w fotel, trudne to nie będzie. Nie widzę na tym noddów, ale cholera go wie. Medi potrafiło, jak pisałam, przy ściąganiu (tak) kreski odciąć umęczony po 48h organizm. Umysłowo, nie fizycznie. Przy fizycznym to w stronę "padłeś? To leż se. Medikinet." :)

Może potem, tfu tfu, coś z serduszkiem się pojawi. Czyli wonderdrugiem na serduszkowe problemy przy rekreacyjnych dawkach Medi jest Iporel, tak? Pytam serio, nie wiedziałam.
Idę Biały Lotos nadrabiać.

NIe podacie raczej .45x16mm (reakcja krwi na r-r medi, jak woda a i tak ścina) i nie jest dobrym pomysłem pchanie tego w główne albo muszące być szybko dostępne w razie wu. Samo medi niszczy strasznie kabelki. U mnie akurat udawało się w malutkie, niepozorne na wierzchu dłoni, odbudowane. 0.5x16mm
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 951 / 270 / 2
@Jamedris
rekreacyjnych
Przy terapeutycznych tj. do 90mg MPH na dobę dla osoby dorosłej (trzymajmy się zaleceń WHO, a nie pierdolniętego NFZ które jest 1000lat do tyłu). Nie biorę odpowiedzialności, za polecanie iporelu jako remedium na problemy z sercem przy dawkach rekreacyjnych. Nawet mimo iż uważam klonidynę jako najbezpieczniejszą z wszystkich substancji które mogą pomóc na zbyt wysokie ciśnienie (pamiętajcie, że klonidyna najpierw podwyższa lekko ciśnienie, po czym od razu je obniża trwa to może z 10 min, ale taki jej mechanizm działania) przy zażywaniu stymulantów. Oczywistym faktem jest również to, że ABSOLUTNIE NIC nie zastąpi odpowiedniej suplementacji sodu, potasu, wapnia i magnezu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).