"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Miał wystawic jedno opakowanie, ale nagle sie rozmyslil i zobaczyl jakas historie i mi wszystko czarno na bialym powiedzial.
Nawet chyba o receptach nie z ośrodka zdrowia, w tym nawet widzial że jak miałem wypisane 1opak 0.5mg to to że wykupiłem je 2x 0.25mg lol. To ja myslalem ze az takiego podglądu nie ma.. czy jak to jest?
A wszystkie recepty, na wszystkie leki to lekarz POZ, u którego masz złożoną deklarację.
13 kwietnia 2025Buhajoo pisze: A torelancja ja dlugo spada po takim ciągu 1.5 miesiaca ?
Nie wliczam w to oczywiście specyficznej chęci aktywizacji swoich działań wynikającej z wygaszenia lęków społecznych wcześniej ich dotyczących.
1.5 miesiąca ale na jakich dawkach, jak często itp itd? "Lepiej" wyższe dawki, a krócej, niż niższe dawki, ale dzień w dzień przez dłuższy czas - pod względem tolerancji i jej powrotu do pewnego baseline przynajmniej.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
14 kwietnia 2025ladyinnaightmares pisze: @Swiezzy tak, każdy lekarz widzi wszystkie recepty na leki typu benzodiazepiny, leki narkotyczne i etc. Nieważne do kogo pójdziesz, historię tych recept może sprawdzić każdy lekarz. Moja psychiatra np. ostatnio sprawdzała czy nie ciągnę z innego źródła jeszcze recept na coś. Nic ciekawego się nie dowiedziała, bo pokazało jej tylko recepty wystawione przez nią samąnie podejrzewała mnie o to ale od czasu do czasu lubi sobie sprawdzić czy coś się przypadkiem nie zmieniło, najczęściej jak ją wkurzę
![]()
A wszystkie recepty, na wszystkie leki to lekarz POZ, u którego masz złożoną deklarację.
14 kwietnia 2025Jamedris pisze:Tak, jak napisał CI kolega @pomasujplecki w poście zaraz pod plus moment, w którym alprazolam oddaje działanie "czillujące"/sedatywne na rzecz działania aktywizującego to pierwszy poważny "red flag" dawany od tej konkretnie substancji.13 kwietnia 2025Buhajoo pisze: A torelancja ja dlugo spada po takim ciągu 1.5 miesiaca ?
Nie wliczam w to oczywiście specyficznej chęci aktywizacji swoich działań wynikającej z wygaszenia lęków społecznych wcześniej ich dotyczących.
1.5 miesiąca ale na jakich dawkach, jak często itp itd? "Lepiej" wyższe dawki, a krócej, niż niższe dawki, ale dzień w dzień przez dłuższy czas - pod względem tolerancji i jej powrotu do pewnego baseline przynajmniej.
A co jakbym wam przedstawił mechanizm który tworzy nie porównywanie silnych agonistów receptorów GABA bez najmniejszego wzrostu tolerancji. Ktoś by chciał? Powiem iż to będzie wymagało wysiłku :D
It's not going to be fun.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.