"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Miał wystawic jedno opakowanie, ale nagle sie rozmyslil i zobaczyl jakas historie i mi wszystko czarno na bialym powiedzial.
Nawet chyba o receptach nie z ośrodka zdrowia, w tym nawet widzial że jak miałem wypisane 1opak 0.5mg to to że wykupiłem je 2x 0.25mg lol. To ja myslalem ze az takiego podglądu nie ma.. czy jak to jest?
A wszystkie recepty, na wszystkie leki to lekarz POZ, u którego masz złożoną deklarację.
13 kwietnia 2025Buhajoo pisze: A torelancja ja dlugo spada po takim ciągu 1.5 miesiaca ?
Nie wliczam w to oczywiście specyficznej chęci aktywizacji swoich działań wynikającej z wygaszenia lęków społecznych wcześniej ich dotyczących.
1.5 miesiąca ale na jakich dawkach, jak często itp itd? "Lepiej" wyższe dawki, a krócej, niż niższe dawki, ale dzień w dzień przez dłuższy czas - pod względem tolerancji i jej powrotu do pewnego baseline przynajmniej.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
14 kwietnia 2025ladyinnaightmares pisze: @Swiezzy tak, każdy lekarz widzi wszystkie recepty na leki typu benzodiazepiny, leki narkotyczne i etc. Nieważne do kogo pójdziesz, historię tych recept może sprawdzić każdy lekarz. Moja psychiatra np. ostatnio sprawdzała czy nie ciągnę z innego źródła jeszcze recept na coś. Nic ciekawego się nie dowiedziała, bo pokazało jej tylko recepty wystawione przez nią samąnie podejrzewała mnie o to ale od czasu do czasu lubi sobie sprawdzić czy coś się przypadkiem nie zmieniło, najczęściej jak ją wkurzę
![]()
A wszystkie recepty, na wszystkie leki to lekarz POZ, u którego masz złożoną deklarację.
14 kwietnia 2025Jamedris pisze:Tak, jak napisał CI kolega @pomasujplecki w poście zaraz pod plus moment, w którym alprazolam oddaje działanie "czillujące"/sedatywne na rzecz działania aktywizującego to pierwszy poważny "red flag" dawany od tej konkretnie substancji.13 kwietnia 2025Buhajoo pisze: A torelancja ja dlugo spada po takim ciągu 1.5 miesiaca ?
Nie wliczam w to oczywiście specyficznej chęci aktywizacji swoich działań wynikającej z wygaszenia lęków społecznych wcześniej ich dotyczących.
1.5 miesiąca ale na jakich dawkach, jak często itp itd? "Lepiej" wyższe dawki, a krócej, niż niższe dawki, ale dzień w dzień przez dłuższy czas - pod względem tolerancji i jej powrotu do pewnego baseline przynajmniej.
A co jakbym wam przedstawił mechanizm który tworzy nie porównywanie silnych agonistów receptorów GABA bez najmniejszego wzrostu tolerancji. Ktoś by chciał? Powiem iż to będzie wymagało wysiłku :D
It's not going to be fun.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.