"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Miał wystawic jedno opakowanie, ale nagle sie rozmyslil i zobaczyl jakas historie i mi wszystko czarno na bialym powiedzial.
Nawet chyba o receptach nie z ośrodka zdrowia, w tym nawet widzial że jak miałem wypisane 1opak 0.5mg to to że wykupiłem je 2x 0.25mg lol. To ja myslalem ze az takiego podglądu nie ma.. czy jak to jest?
A wszystkie recepty, na wszystkie leki to lekarz POZ, u którego masz złożoną deklarację.
13 kwietnia 2025Buhajoo pisze: A torelancja ja dlugo spada po takim ciągu 1.5 miesiaca ?
Nie wliczam w to oczywiście specyficznej chęci aktywizacji swoich działań wynikającej z wygaszenia lęków społecznych wcześniej ich dotyczących.
1.5 miesiąca ale na jakich dawkach, jak często itp itd? "Lepiej" wyższe dawki, a krócej, niż niższe dawki, ale dzień w dzień przez dłuższy czas - pod względem tolerancji i jej powrotu do pewnego baseline przynajmniej.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
14 kwietnia 2025ladyinnaightmares pisze: @Swiezzy tak, każdy lekarz widzi wszystkie recepty na leki typu benzodiazepiny, leki narkotyczne i etc. Nieważne do kogo pójdziesz, historię tych recept może sprawdzić każdy lekarz. Moja psychiatra np. ostatnio sprawdzała czy nie ciągnę z innego źródła jeszcze recept na coś. Nic ciekawego się nie dowiedziała, bo pokazało jej tylko recepty wystawione przez nią samąnie podejrzewała mnie o to ale od czasu do czasu lubi sobie sprawdzić czy coś się przypadkiem nie zmieniło, najczęściej jak ją wkurzę
![]()
A wszystkie recepty, na wszystkie leki to lekarz POZ, u którego masz złożoną deklarację.
14 kwietnia 2025Jamedris pisze:Tak, jak napisał CI kolega @pomasujplecki w poście zaraz pod plus moment, w którym alprazolam oddaje działanie "czillujące"/sedatywne na rzecz działania aktywizującego to pierwszy poważny "red flag" dawany od tej konkretnie substancji.13 kwietnia 2025Buhajoo pisze: A torelancja ja dlugo spada po takim ciągu 1.5 miesiaca ?
Nie wliczam w to oczywiście specyficznej chęci aktywizacji swoich działań wynikającej z wygaszenia lęków społecznych wcześniej ich dotyczących.
1.5 miesiąca ale na jakich dawkach, jak często itp itd? "Lepiej" wyższe dawki, a krócej, niż niższe dawki, ale dzień w dzień przez dłuższy czas - pod względem tolerancji i jej powrotu do pewnego baseline przynajmniej.
A co jakbym wam przedstawił mechanizm który tworzy nie porównywanie silnych agonistów receptorów GABA bez najmniejszego wzrostu tolerancji. Ktoś by chciał? Powiem iż to będzie wymagało wysiłku :D
It's not going to be fun.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.