Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
"kradnę jedzenie i alkohol z lodówki innym (nawet na ich oczach)" masz na myśli wchodzisz do pierwszego lepszego mieszkania w bloku pijany i tak o pałaszujesz lodówkę???
  • 1327 / 491 / 0
To były mieszkania wieloosobowe od agencji pracy za granicą.
  • 106 / 1 / 0
fera/mefa
koks
  • 137 / 22 / 0
GBL+keton sniff z 3cmc jedna z najlepszych bomb jednak trzeba wcelować się idealnie w swoje dawki giebla i ketona i człowiek czuje się jak młody Bóg... Mocarny mix.
Przedstawienie musi trwać.
  • 2919 / 1587 / 34
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 4955 / 842 / 0
wczorajAngelSentinel pisze:
GBL+keton sniff z 3cmc jedna z najlepszych bomb jednak trzeba wcelować się idealnie w swoje dawki giebla i ketona i człowiek czuje się jak młody Bóg... Mocarny mix.
I co najlepsze wygląda sie wyjsciowo a nawet lepiej niz typowe pijaki z klubu.
Co z tego ze czujesz sie jak Bog jak wygladasz jak kupa gowna .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 137 / 22 / 0
Dlatego napisałem że trzeba się wstrzelić w dawkę giebla i ketona. Dla mnie to będzie 2,5ml+150-200mg 3cmc. Jak raz polalem 4ml i sniff z 350mg 3cmc to może czulem się świetnie ale gdybym musiał wstać się wtedy wylać to wyprawa do kibla była niemożliwa %-D leżałem rozwalony na łóżko czułem się mega ale chodzenie było niemożliwe %-D
Przedstawienie musi trwać.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rekord zatruć dopalaczami w Lubuskiem. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-latka

W 2024 roku województwo lubuskie stało się liderem w kraju pod względem zatruć dopalaczami. Liczba przypadków zatruć środkami psychoaktywnymi wzrosła o 65% w porównaniu do roku poprzedniego. Alarmujący jest również fakt. że do szpitali trafiają coraz młodsze osoby. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-letnia dziewczynka po zażyciu dopalaczy.

Niepełnosprawny na wózku przemycał klefedron. Mówił, że to worek na mocz

Policjanci z Dzierżoniowa zatrzymali 33-letniego mężczyznę na wózku inwalidzkim, który przewoził blisko pół kilograma narkotyków. Próbował oszukać funkcjonariuszy, tłumacząc, że nosi worek na mocz, podczas gdy w rzeczywistości miał przy sobie reklamówkę wypełnioną klefedronem.

Badania nad psylocybiną – co już wiemy, a co jeszcze musimy odkryć?

Psylocybina to substancja psychoaktywna występująca naturalnie w niektórych gatunkach grzybów, nazywanych potocznie „grzybami halucynogennymi”. Jej właściwości psychoaktywne są znane ludzkości od setek, a może i tysięcy lat, jednak dopiero od niedawna nauka intensywnie zajmuje się badaniem jej potencjalnych zastosowań terapeutycznych. Co już wiemy na temat psylocybiny, a jakie kwestie pozostają jeszcze do odkrycia?