Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
77
27%
Thioco
213
73%

Liczba głosów: 290

ODPOWIEDZ
  • 1355 / 495 / 0
Wiem, że dużo czokodinu i smakodinu wypisywali przy grypie-19 i kilku moich znajomych się zćpało przypadkiem. Eh, mikrodawkowcy. Tacy to mają fajnie dD
  • 70 / 12 / 0
Tacy to maja najlepiej. Ja ogolnie sam juz nie czaje tej kurwa kody w dupe zajebanej. 240mg mnie grzeje lepiej niz 500. Wczoraj przyjalem wlasnie 500mg i na prawde mocniej sie czasem zgrzeje 240mg i 0.5/1mg alpry co mnie poprostu wkurwia bo wyrzucasz 40zl zeby cie nie kleplo %-D
  • 1355 / 495 / 0
No nie tylko Ty, ja podobnie miewałem, ale jednak szkoda bebechów. Jak już to podbić smakodinem 60-105 mg wcześniej i jeszcze jakoś to zmodulowac. koda to może była fajna trzy razy w życiu na tysiąc solo. A jak już ją rzuciłem to próbowałem trochę majki oksy itd. i nie wjebałem się. Przynajmniej u mnie trudniej się wjebać jak trzeba latać po handlarzach po pojedyncze tableteczki. A koda to jak piwko, kupisz o każdej porze legalnie. Jebać.
  • 2914 / 241 / 0
18 marca 2025LOGAN666 pisze:
Panowie i panie kodeiniści, tak z ciekawości. Czy ktoś z was zamiast "Ja się nie wjebie" miał postawę bardziej "Wjebie się, ale mi to nie przeszkadza"?

O dziwo, zauważyłem że posiadając tą drugą znacznie ciężej się realnie wpierdolić po uszy (personalne). Może to fakt nie tuszowania rzeczywistości i wyzbywanie się takiego (chujowego jak na moje) poczucia 'Mmm jestem wyjątkowy, nie to co inne ćpuny huhuhueheh"
"Wjebie się, ale mi to nie przeszkadza" - jedna z najgorszych postaw jakie chyba mogą być, gorsza jest tylko "jestem wjebany w kodeinę, ale mam na to wyjebane, a co ma być to będzie". Kolejnym krokiem jest chyba (o ile ktoś chce to zmienić) "przejdę na buprę i będę na niej siedział", ale to też zła droga. bupra jest do odstawienia kodeiny a następnie powolnego (pojęcie względne) odstawienia samej bupry i bycia na czysto.
Dzięki za tego posta, wielu osobom się może przydać :)
Dawny nick: tur3k
  • 43 / 13 / 0
Tu już wchodzimy w merytoryke, czy lepiej udawać że nie jest się wjebanym czy być wjebanym na wyjebaniu. Obie są chujowe, ale ta druga nie ukrywa rzeczywistości pod warstwą słodkiego oszukiwania samego siebie. Najlepiej nie być wjebanym i brać na sportowo. Jeszcze lepiej - kurwa nie brać wcale.
Myśli gonią, czas twój trwonią. Nie zamykaj oczu, nie płyń z tonią. Ślady po igłach rosną, jak kwiaty na grobach.

Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
  • 1355 / 495 / 0
Ale wyjebanie we wjebanie to też oszukiwanie samego siebie, zazwyczaj, że to nie ma aż tak wielu skutków uboczych. Mało kto chce sobie pierdolić życie na tak wielu płaszczyznach. IMO to oba stany się prawie niczym nie różnią.
  • 564 / 102 / 0
No to już zależy od tego czy ktoś jest wjebany na wyjebaniu i udaje te wyjebanie, czy rzeczywiście jest wjebany i jest pogodzony z tym że poświęcił życie w pogoni za fazą której już nie doświadczy i wszystkimi konsekwencjami z tymi związanymi.
:tabletki:
  • 43 / 13 / 0
To jest właśnie skurwysyństwo opiatów i benzo. Pierwsze razy definiują to jak bardzo pokochamy substancje. Jeśli miłość do niej przeważy skutki uboczne to się wpierdalamy. Change my mind ale jednocześnie to pierdolenie że "Oh już nigdy nie doświadczysz tej fazy co za pierwszym razem" to po prostu głupota. Misie które biorą więcej niż kodeinę, wypowiedź cię się. Jak na moje to jedyna różnica to brak tego uczucia czegoś nowego, po prostu już wiesz na co się piszesz. Jeśli ktoś brał całe życie kodę i nagle przyjebie acetylowaną morfinę to moim osobistym zdaniem pokocha ten stan bardziej niż swój pierwszy raz z kodeiną. Mogę też pierdolić głupoty. Niech wypowiedzą się znawcy
Myśli gonią, czas twój trwonią. Nie zamykaj oczu, nie płyń z tonią. Ślady po igłach rosną, jak kwiaty na grobach.

Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
  • 1238 / 312 / 12
a tam pierdolenie - jarałem pare razy brauna z folii (wg to był moje pierwsze opio szmat czasu temu i zupełnie mi nie podeszło… trochę zacząłem od dupy strony ale dopiero po latach zrozumiałem o co w tym chodzi), parokrotnie trampek który dla mnie jest ciężkim balasem (co to ma być do chuja jakaś zjebana stymulacja w tle jak ja chce się ujebać) i dalej mnie koda fajnie klepie w małych dawkach,

może dlatego iż nigdy nie wpierdalałem jej w ciągach a przede wszystkim wychodzę z założenia, że serio są lepsze metody upodlenia się niż zażywać codziennie opiaty
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1355 / 495 / 0
21 marca 2025LOGAN666 pisze:
To jest właśnie skurwysyństwo opiatów i benzo. Pierwsze razy definiują to jak bardzo pokochamy substancje. Jeśli miłość do niej przeważy skutki uboczne to się wpierdalamy. Change my mind ale jednocześnie to pierdolenie że "Oh już nigdy nie doświadczysz tej fazy co za pierwszym razem" to po prostu głupota. Misie które biorą więcej niż kodeinę, wypowiedź cię się. Jak na moje to jedyna różnica to brak tego uczucia czegoś nowego, po prostu już wiesz na co się piszesz. Jeśli ktoś brał całe życie kodę i nagle przyjebie acetylowaną morfinę to moim osobistym zdaniem pokocha ten stan bardziej niż swój pierwszy raz z kodeiną. Mogę też pierdolić głupoty. Niech wypowiedzą się znawcy
A ja właśnie mam tak, że mi mocniejsze opio nie podeszły. Poza jednym razem z trampkiem kiedy to miałem nodding (jedyny raz w życiu) to właśnie po kodzie się czułem najlepiej — pomijając 99% razy kiedy to nie klepła xD inne opio choć były mocniejsze, no to jakoś ta faza super nie była. koda ma jednak ten sufit, że za mocno się nią uwalić nie da, ale gdyby dało się mieć "to samo ale mocniej" to byłaby najlepsza. oksykodon czy morfina to było takie po prostu ujebanie, mocne, ale nie jakoś super. Myślę, że najlepiej byłoby po legitnym opium, ale do takiego nigdy dostępu nie miałem, a PST nawet z kilogramów mnie nigdy nie klepło zbytnio, bo przegapiłem erę mocarzy (i dobrze).
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przełomowe zmiany w holenderskiej polityce narkotykowej. Legalna marihuana tylko w 10 miastach

Holandia, kraj słynący z liberalnego podejścia do marihuany, wprowadza rewolucyjne zmiany w swoim systemie regulacyjnym. Od kwietnia 2025 roku tylko w 10 wybranych miastach holenderskie coffeeshopy będą mogły oferować swoim klientom wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. Ta fundamentalna zmiana stanowi część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji konopi.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.