HHC

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 52 / 6 / 0
Jak jest? Normalnie, nielegalne w PL i w Czechach od marca 2024 zresztą już też
adhibe rationem difficultatibus
  • 460 / 59 / 0
Witam. Jak z wykrywalnością na testach narkotykowych? Konkretnie chodzi mi o multitest na mocz. Wykrywają THC, ale czy pen z hhc nie da pozytywnego wyniku?
  • 1784 / 243 / 0
Jeśli hhc jest zanieczyszczone delta 8 lub 9 co się często zdarza wyjdzie ci wynik pozytywny.
  • 2632 / 555 / 0
Za razem pierwszym niemal nie poczułem, za razem drugim weszło mocno aż nadto. 10mg edible. Efekt bardziej w stronę sativy.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.