Nie paliłem go nawet tylko wysypałem susz ze środka, zmieszałem z CBD i paliłem przez bongo. Wystarczyło na 2 dni, faza przyjemna bardzo podobna jak po zwykłym THC, dużo energii, ciężko usiedzieć, długo trzyma.
Nie ciśnie mnie na więcej.
Wcześniej HHC co kupowałem jako cartridge do vape pena nie było takie dobre, nie czułem go tak wyraźnie. To w suszu dużo mocniejsze, nawet tytoniu nie dodawałem tylko CBD.
Coś słyszałem, że teraz wchodzi THC-A , podobno jedno z lepszych canna i legalne w UE. Nie ma włąściwości psychoaktywnych ale po podgrzaniu zmienia się w THC
Natomiast HHC było spoko, też je lubiłem i nie spodziewam się po nim większej toksyczności niż po THC.
Co do THCA – istotnie, nie znalazło się ono w zmianach prawnych. Byłem na Kanarach dosłownie pierwszego dnia po delegalizacji i była to jedyna substancja, jaką mieli na stanie oprócz CBD/CBG. Jest to THC w formie kwasowej, czyli takie, jakie występuje na krzaku przed suszeniem. W istocie daje fazę bliźniaczą do THC.
Pozdrawiam
Paliłem, jestem fanem hhc jak i innych takich specyfików. Jednakże muszę dodać to że jeśli chcesz mieć spoko tripy, musisz przyjmować to max. 3 dni, bo tolerka robi się niesamowicie duża. Jednak myślę że warto spróbować tego specyfiku, działanie troszkę inne niż THC, ale też ma swój klimat.
Polecam c;
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.