Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9191 / 1798 / 2
27 listopada 2024Epsiakos pisze:
Zgodze sie z przedmowca, Nepa duzo latwiej jest odstawic i zwyczajnie "nie brac" nawet jak jest pod reka niz jak z Hexenem.
alfa jako tako zadna nie ciagnela, no ale za hexen byly momenty ze reke bym ucial byle dostac
U mnie to była raczej kwestia wora. Tzn leciałem do końca wora i dopiero jak kończyłem to myślałem nad kolejnym. Aczkolwiek nie był to nigdy stricte cug jak w przypadku cmc czy mmc.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 43 / 5 / 0
Początek grzeje jest sero, 2-3 dorzutki może pózniej dopa sama i stymulacjia. Idealne do nie spania od 2 dni dorzucam 20-30mg jak poczuje zmęczenie. BPM było momentami wysokie ale trzymając te dawki nie ma problemu. Co ciekawe po 2 dniach wchodzi psychodela, otworzyłem okno żeby się przewietrzyć zostałem powitany przez kołyszące drzewa, w szoku byłem tak z 15 sekund jakbym kilka kwasów ojebał. Pojebane tylko chwile to trwało i zeszło do poziomu 1 tabsa 2C-B, teraz kreśliłem szczura na starym rozjebanym telefonie, i tak patrzę jakby jakaś gierka była odpalona a ekran nie działa, spojrzałem bliżej to normalnie jakbym widział gameplay z jakieś gierki, pojawiało się coraz więcej szczegółów wraz z oglądaniem, a może ja po prostu śnie na jawie chuj wi.
  • 43 / 5 / 0
Zgadzam się że nie ma aż takiego parcia na dorzutki jak przy mefie, czuję że mogę przestać w każdym momencie przy worku mefa czy nawet tfu klefa nie czułem tego luzu. Po 2 dniach ciągu tak samo dobrzeak celem jest przedłużenie aktualnego stanu.
  • 3446 / 570 / 1
Jak byście porównali nep do alfy?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1207 / 305 / 12
@Retrowirus
- też śmierdzi przy vapo,
- trochę mniej ryje beret,
- troszeczkę mniej ciśnie żeby dorzucić,
- słabiej wypierdala z papci,
- bardziej wjeżdża na pikawę.

Jeżeli chodzi o użyteczność to jak dla mnie zdecydowanie lepsze od alfy.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
"Legalizacja posiadania 15 gram marihuany na własny użytek to zły pomysł. Lepiej ją opodatkować"

Podobno ważą się losy ewentualnej liberalizacji prawa antynarkotykowego. Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany przygotowuje projekt ustawy, który być może dopuszczałby legalizację posiadania 15 gram marihuany na własny użytek. Rzecz w tym, że zgodę na procedowanie takiej ustawy musiałby wydać premier Donald Tusk. Tylko o co tu kruszyć kopię? Lepszym rozwiązaniem byłaby całkowita legalizacja tej używki oraz jej opodatkowanie niczym papierosy.

Przez trujące opary oględziny narkotykowego laboratorium trwały kilka dni

Na posesji w Imielinie policja odkryła laboratorium produkujące mefedron. Zatrzymani zostali "chemicy", zabezpieczono też narkotyki warte dwa miliony złotych. Ponieważ w pomieszczeniach unosiły się trujące opary, konieczna była pomoc strażaków.

40-latek zatrzymany na lotnisku w Kolumbii. Kokainę ukrył pod tupecikiem

Jak podaje BBC, 40-letni Kolumbijczyk próbował wylecieć z międzynarodowego lotniska Rafael Núñez w Kartagenie do Amsterdamu (Holandia). Nie wszedł jednak nawet na pokład samolotu. Podczas kontroli skanerem na lotnisku celnicy odkryli, że mężczyzna ma ukryte pod czarnym tupecikiem ponad 200 g kokainy podzielonej na 19 "baloników".