dzisiaj, aby pozyskać ów kody musiałem zapłacić 250 zł - nie powiem jaką mam na ten temat opinię. jestem rozsierdzony, toż to czysty rozbój. resztę opcji wykorzystałem wcześniej, a mój "rezerwowy" ortopeda zwietrzył już dawno, do czego jest mi potrzebny i to wykorzystuje. stąd też b. rzadko od niego biorę. ostatni raz w maju poprzedniego roku potrzebowałem na CITO opiatów - za tę samą kwotę wystawił paczuszkę OxyContinu - 10 mg... no, ale zbawiło mnie nawet i to, bo coś jest i do tego piątku mam temat.
tolerancja mi spadła diametralnie, powiem szczerze. jestem w pełni odtruty, ładnie udało mi się rozpiskowo ograniczyć użycie opiatów dihydrokodeiną, lecz psychicznie okres bez narkotyków zniszczył mnie psychiczne. rozważałem samobójstwo. nie piszę tego, aby uzyskać atencji, drodzy koledzy - po prostu coś mi się dzieje z głową.
poniżej załączam "zdobycze", na które się złapałem za te 250 zł. rzadko kiedy przepłacam za swoje zapasy, ale tym razem przeszedłem samego siebie. Doreta, to już w ogóle kwestia tragikomiczna.
odnośnie dyskusji powyżej, to mój stosunek do preparatów łączonych z paracetamolem przy tramadolu jest znany - ustrojstwo, którego istnienie jest dla mnie zagadką. jaką to ma mieć właściwość terapeutyczną, bo o rekreacyjnej nie ma co mówić?
pozdrawiam was, wszystkiego dobrego!
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
W tym ośrodku tez miales mysli samobojcze czy benzo je usuwały ? Kiedy skonczyłes odtrucie ?
Nie znam dokladnie watku . Wiem , ze byles na odtruciu .
Ja tez to przerabialem i dla mnie fizyczne odtrucie to poczatek zabawy.
Teraz zszedłem na Kratom i w pelni zaspokaja moje potrzeby taka substytucja.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
benzodwuazepiny właśnie zawsze u mnie dobrze gasiły takie "grymasy", ale to w taki "tępy", mało złożony sposób. porównanie każdy rozumie. Kratom się u mnie sprawdzał, nie był zły i cieszę się, że go spróbowałem, ale 7-hydroksymitraginina i mytraginina także agonizują rec. opioidowe i jego stosowanie nie obywa się bez konsekwencji.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.