Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1661 / 268 / 0
Zawsze dostawałem tianeptynę z refundacją.
  • 167 / 14 / 0
Kurwa ja zawsze mam bez, co powiedzieć lekarzowi żeby wypisywał mi na refundację?
  • 1661 / 268 / 0
@Lotnik69 może jakimś cudem twój dr nie wie że ten lek jest refundowany, albo po prostu leci w chuja. Mój lekarz na przykład dawał mi bez problemu wortioksetynę z refundacją a kiedy trafiłem do innego pajac wmawiał mi że refundacji nie ma i już. Tylko że teoretycznie wortioksytyna jest na ciężką depresję kiedy inne leki zawiodły, a tianeptyna nie powinna mieć żadnych ograniczeń.
  • 81 / 8 / 0
@Lotnik69 Jest refundowany na choroby psychiczne dlatego was dopytuje bo ja jestem urzędowo pierdolniety %-D (02-P)Paroksetyne i Propranolon też mam refundowane
  • 61 / 1 / 0
Wie ktoś czy siarczan który obecnie sprzedają daje podobne efekty do soli sodowej tianeptyny i czy powyżej wspomniany siarczan ma jakieś poważne skutki uboczne i czy dawkuje się go tak jak sól jeżeli chodzi o wyższe dawki
  • 5184 / 916 / 0
Nie daje . Jest chujowszy IMO.
Wg mnie szkoda na to kasy dla kogos kto ma dosw z opioidami.
Uwaga! Użytkownik ledzeppelin2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 6 / 0
Coaxil nadaje się tylko do leczenia. Jadłem ten wynalazek 0 działania.
  • 2008 / 494 / 0
A nie macie tak, że swędzi Was wszystko po taienptynie? (Przyjmowanej w terapeutycznych dawkach). Ja to jak pomyślę - tianeptyna, albo zobaczę opakowanie to już mnie zaczyna swędzieć.
  • 33 / 6 / 0
Załatwiłem sobie ten coaxil. To gówno nie działa. Szkoda pieniędzy
  • 1487 / 91 / 2
@TajsonOG Trzeba zjeść co najmniej 10-60 tab i rozgryzać tabletki wtedy działa jak kodeina, jak nie rozgryziesz to lipa.
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.