Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1659 / 268 / 0
Zawsze dostawałem tianeptynę z refundacją.
  • 167 / 14 / 0
Kurwa ja zawsze mam bez, co powiedzieć lekarzowi żeby wypisywał mi na refundację?
  • 1659 / 268 / 0
@Lotnik69 może jakimś cudem twój dr nie wie że ten lek jest refundowany, albo po prostu leci w chuja. Mój lekarz na przykład dawał mi bez problemu wortioksetynę z refundacją a kiedy trafiłem do innego pajac wmawiał mi że refundacji nie ma i już. Tylko że teoretycznie wortioksytyna jest na ciężką depresję kiedy inne leki zawiodły, a tianeptyna nie powinna mieć żadnych ograniczeń.
  • 81 / 8 / 0
@Lotnik69 Jest refundowany na choroby psychiczne dlatego was dopytuje bo ja jestem urzędowo pierdolniety %-D (02-P)Paroksetyne i Propranolon też mam refundowane
  • 61 / 1 / 0
Wie ktoś czy siarczan który obecnie sprzedają daje podobne efekty do soli sodowej tianeptyny i czy powyżej wspomniany siarczan ma jakieś poważne skutki uboczne i czy dawkuje się go tak jak sól jeżeli chodzi o wyższe dawki
  • 5184 / 915 / 0
Nie daje . Jest chujowszy IMO.
Wg mnie szkoda na to kasy dla kogos kto ma dosw z opioidami.
Uwaga! Użytkownik ledzeppelin2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 6 / 0
Coaxil nadaje się tylko do leczenia. Jadłem ten wynalazek 0 działania.
  • 2008 / 494 / 0
A nie macie tak, że swędzi Was wszystko po taienptynie? (Przyjmowanej w terapeutycznych dawkach). Ja to jak pomyślę - tianeptyna, albo zobaczę opakowanie to już mnie zaczyna swędzieć.
  • 33 / 6 / 0
Załatwiłem sobie ten coaxil. To gówno nie działa. Szkoda pieniędzy
  • 1487 / 91 / 2
@TajsonOG Trzeba zjeść co najmniej 10-60 tab i rozgryzać tabletki wtedy działa jak kodeina, jak nie rozgryziesz to lipa.
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.