Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1659 / 268 / 0
Zawsze dostawałem tianeptynę z refundacją.
  • 167 / 14 / 0
Kurwa ja zawsze mam bez, co powiedzieć lekarzowi żeby wypisywał mi na refundację?
  • 1659 / 268 / 0
@Lotnik69 może jakimś cudem twój dr nie wie że ten lek jest refundowany, albo po prostu leci w chuja. Mój lekarz na przykład dawał mi bez problemu wortioksetynę z refundacją a kiedy trafiłem do innego pajac wmawiał mi że refundacji nie ma i już. Tylko że teoretycznie wortioksytyna jest na ciężką depresję kiedy inne leki zawiodły, a tianeptyna nie powinna mieć żadnych ograniczeń.
  • 81 / 8 / 0
@Lotnik69 Jest refundowany na choroby psychiczne dlatego was dopytuje bo ja jestem urzędowo pierdolniety %-D (02-P)Paroksetyne i Propranolon też mam refundowane
  • 61 / 1 / 0
Wie ktoś czy siarczan który obecnie sprzedają daje podobne efekty do soli sodowej tianeptyny i czy powyżej wspomniany siarczan ma jakieś poważne skutki uboczne i czy dawkuje się go tak jak sól jeżeli chodzi o wyższe dawki
  • 5184 / 915 / 0
Nie daje . Jest chujowszy IMO.
Wg mnie szkoda na to kasy dla kogos kto ma dosw z opioidami.
Uwaga! Użytkownik ledzeppelin2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 6 / 0
Coaxil nadaje się tylko do leczenia. Jadłem ten wynalazek 0 działania.
  • 2008 / 494 / 0
A nie macie tak, że swędzi Was wszystko po taienptynie? (Przyjmowanej w terapeutycznych dawkach). Ja to jak pomyślę - tianeptyna, albo zobaczę opakowanie to już mnie zaczyna swędzieć.
  • 33 / 6 / 0
Załatwiłem sobie ten coaxil. To gówno nie działa. Szkoda pieniędzy
  • 1486 / 91 / 2
@TajsonOG Trzeba zjeść co najmniej 10-60 tab i rozgryzać tabletki wtedy działa jak kodeina, jak nie rozgryziesz to lipa.
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!