Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Dodam, że grzyb pochodzi raczej od sprawdzonego growera więc szansa na to, że będzie prawidłowo przygotowany jest większa niż mniejsza.
P.S dziękuje za odpowiedź :)
oraz łysiczkami. Ale nie wiem jak bardzo na siłę doświadczenia miała wpływ palona parę godzin wcześniej marihuana i pusty żołądek.
A to czym chciałam się podzielić to moje ostatnie doświadczenia. Jako, że mój organizm daje mi już znaki że przestaje się lubić z dexem, szukam nowego 'głębszego' psychodelika. Pierwszy wybór padł na LSD, miałam z nim pierwsze spotkanie jakieś 2 lata temu... Ale z zerowym efektami. Zrobiłam teraz podejście numer dwa... I to samo. Źródło raczej legitne patrząc po opiniach innych, a ja potrafiłam zjeść 4 kartony i tylko mi się ryj wykrzywial w uśmiechu, ale no nie tego szukam (wydaje mi się że gdzieś kiedyś trafiłam na info, że LSD jest rozkładane (?) przez to samo (odpowiedzialny chromosom? Wybaczcie ale pisze z pamięci, mogę coś pokręcić) co kodeina a koda na mnie nie działa więc może tu jest problem).
W końcu wybór padł na grzyby, do których zabierałam się jak pies do jeża. Ale to w końcu naturalny specyfik, co jest dla mnie na plus. Zakupiłam je w postaci kapsułek, zmielone. Popełniłam jednak błąd niecierpliwości bo zarzuciłam 4g dzień po mixie 300 dexa i owych 4 kartonów LSD (tak, głupia ja, ale raz że wkurzyl mnie brak efektów tego mixa a dwa stwierdziłam że jak wrzucę 4g na pierwszy raz to coś powinnam poczuć...). Otóż nie. Nic. Zero. Null.
Teraz robię tygodniowa przerwę, planuje zakupić grzybki z innego źródła, tym razem w 'normalnej' postaci. Powiedzcie mi czy przy tygodniowej przerwie już cokolwiek powinnam poczuć czy to że mną jest coś nie tak że tylko dex na mnie działa
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.