Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Dodam, że grzyb pochodzi raczej od sprawdzonego growera więc szansa na to, że będzie prawidłowo przygotowany jest większa niż mniejsza.
P.S dziękuje za odpowiedź :)
oraz łysiczkami. Ale nie wiem jak bardzo na siłę doświadczenia miała wpływ palona parę godzin wcześniej marihuana i pusty żołądek.
A to czym chciałam się podzielić to moje ostatnie doświadczenia. Jako, że mój organizm daje mi już znaki że przestaje się lubić z dexem, szukam nowego 'głębszego' psychodelika. Pierwszy wybór padł na LSD, miałam z nim pierwsze spotkanie jakieś 2 lata temu... Ale z zerowym efektami. Zrobiłam teraz podejście numer dwa... I to samo. Źródło raczej legitne patrząc po opiniach innych, a ja potrafiłam zjeść 4 kartony i tylko mi się ryj wykrzywial w uśmiechu, ale no nie tego szukam (wydaje mi się że gdzieś kiedyś trafiłam na info, że LSD jest rozkładane (?) przez to samo (odpowiedzialny chromosom? Wybaczcie ale pisze z pamięci, mogę coś pokręcić) co kodeina a koda na mnie nie działa więc może tu jest problem).
W końcu wybór padł na grzyby, do których zabierałam się jak pies do jeża. Ale to w końcu naturalny specyfik, co jest dla mnie na plus. Zakupiłam je w postaci kapsułek, zmielone. Popełniłam jednak błąd niecierpliwości bo zarzuciłam 4g dzień po mixie 300 dexa i owych 4 kartonów LSD (tak, głupia ja, ale raz że wkurzyl mnie brak efektów tego mixa a dwa stwierdziłam że jak wrzucę 4g na pierwszy raz to coś powinnam poczuć...). Otóż nie. Nic. Zero. Null.
Teraz robię tygodniowa przerwę, planuje zakupić grzybki z innego źródła, tym razem w 'normalnej' postaci. Powiedzcie mi czy przy tygodniowej przerwie już cokolwiek powinnam poczuć czy to że mną jest coś nie tak że tylko dex na mnie działa
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.