Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Ktos wie czy przepisza z bomby ssri na jakis receptomatach jak ostatnio sie leczylem z rok temu.
  • 404 / 39 / 0
Kiedys przepisywali nie wiem jak teraz
  • 269 / 68 / 0
Zależy na kogo trafisz, ale nie powinno być większego problemu
  • 4 / / 0
Wie ktoś czy dałoby radę jakoś ogarnąć 300mg pregabaliny po 28 albo 56 kapsułek bez zdiagnozowanej depresji ani gad na e receptę? Dodam że nigdy nie dostawałem też recepty na inne leki niż antybiotyki
  • 13 / 5 / 0
Wygląda na to, że znana wszystkim strona od recept wraca po przerwie:

"Planowany termin uruchomienia platformy: 21.01.2025 roku (wtorek) od godz. 8:00."
Ciekawe co wymyślił xD
  • 269 / 68 / 0
Obstawiam nowego lekarza mają, więc może nie być tak za kolorowo
  • 19 / / 0
Ale jak nie wystawi ci recepty to zwraca kasę, tak przynajmniej było wcześniej, z tym, że nie zdarzyo mi się, żeby zwrócił kasę ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy Kanadyjczycy używają marihuany w miejscu pracy? Znamy wyniki badania!

Czy legalna marihuana w miejscu pracy to codzienność w Kanadzie? Nowe badania ujawniają zaskakujące dane na temat pracowników. Dowiedz się więcej!

Zażył narkotyki i rozwoził pasażerów. Skandaliczne zachowanie kierowcy MPK

Kierowca poznańskiego MPK pod wpływem narkotyków jechał miejskim autobusem. W czwartek pasażerowie linii 171 poinformowali służby o dziwnym zachowaniu mężczyzny. Autobus został zatrzymany w centrum Poznania. Z relacji pasażera wynikało, że kierowca nie zatrzymał się na kilku przystankach, a jego reakcje były opóźnione.

Kokaina w cukierkach. Rekordowy przemyt udaremniony

Władze celne na lotnisku Haneda w Tokio skonfiskowały 15 kilogramów kokainy od jednego z pasażerów. Agencja Kyodo wskazuje, że to rekordowy wynik w skali kraju.