Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
Zablokowany
  • 2 / / 0
Ktos wie czy przepisza z bomby ssri na jakis receptomatach jak ostatnio sie leczylem z rok temu.
  • 405 / 39 / 0
Kiedys przepisywali nie wiem jak teraz
  • 280 / 70 / 0
Zależy na kogo trafisz, ale nie powinno być większego problemu
  • 4 / / 0
Wie ktoś czy dałoby radę jakoś ogarnąć 300mg pregabaliny po 28 albo 56 kapsułek bez zdiagnozowanej depresji ani gad na e receptę? Dodam że nigdy nie dostawałem też recepty na inne leki niż antybiotyki
  • 13 / 5 / 0
Wygląda na to, że znana wszystkim strona od recept wraca po przerwie:

"Planowany termin uruchomienia platformy: 21.01.2025 roku (wtorek) od godz. 8:00."
Ciekawe co wymyślił xD
  • 280 / 70 / 0
Obstawiam nowego lekarza mają, więc może nie być tak za kolorowo
  • 20 / / 0
Ale jak nie wystawi ci recepty to zwraca kasę, tak przynajmniej było wcześniej, z tym, że nie zdarzyo mi się, żeby zwrócił kasę ;)
  • 521 / 96 / 0
Jakby strona została przywrócona i ktoś skorzystał to dawajcie znać czy warto inwestować raz na miesiąc i jak wygląda konsultacja
:tabletki:
  • 39 / 10 / 0
Widze ze wiadoma stronka juz dziala. Jest baner ze nie przepisuja lekow opioidowych. Dajcie znac jesli chocby zwykla doret komus uda sie uzyskac. Wczesniej tak bylo ale teraz nic nie wiadomo..
  • 3082 / 528 / 0
Też jestem ciekawe aczkolwiek nie będę pierwszym recenzentem bo NL działa sprawnie i zażywam teraz już benzo doraźnie.

Anyway ciekawe jak będzie wyglądać wgląd do IKP, dajcie znać jak już będziecie na pierwszej lini testów.

Pozdro
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Zablokowany
Newsy
Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie

Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.

Polska spółka ma zgodę na import dużej ilości marihuany medycznej

THC Pharma - spółka zależna od Cannabis Poland - otrzymała z Głównego Inspektoratu Farmaceutycznego pięć pozwoleń na zsumowaną ilość 249,99 kg na import do Polski surowca farmaceutycznego jakim jest marihuana medyczna.

Francuscy politycy sięgają po narkotyki z powodu presji i tempa pracy

Z dziennikarskiego śledztwa portalu FranceInfo wynika, że zażywanie narkotyków przez francuskich parlamentarzystów jest "tematem tabu", a dwa przypadki upublicznione przez media nie są odosobnione. Posłowie skarżą się na presję i tempo pracy, które nie wszyscy wytrzymują.