Radzi sobie mysle bardzo dobrze ze wszystkim , ogarnia wymagajaca prace , mieszkanie , zwierzaczki i relacje zwiazkowa . Zastanawia mnie tylko czemu jak jestesmy razem w rozmowie predzej czy pozniej zawsze wyskoczy temat dragow , wspomina rozne historie .
Mysle ze jest to przypadek tzw. "cpania na sucho" albo duposcisku bo wyczuwam silny emocjonalny ladunek w tym wszystkim .
Niestety nie chce
MDMA nie moglem przy niej trzymac bo za duze ryzyko nawrotu wiec narrator wasz zostal jedynie ze skromnym duo
Czytalem duzo tutaj o zwiazkach miedzy ex-uzaleznionymi i zazwyczaj one konczyly sie katastrofa bo oboje poplyneli po calosci . Natomiast sytuacja jest inna pod tym wzgledem ze ja nie jestem ani nie bylem wjebany w nic .
Mam jednorazowe doswiadczenie z amf i nie spodobala mi sie ta faza tak samo jak koks innymi slowy nie jestem stimiarzem a hipisem wiec potrzebuje ekspertyzy doswiadczonych w tym obszarze ludzi .
Piszcie co sadzicie i jak nalezaloby postapic zeby bylo dobrze . Wolam veteranow @DzoBajden @deadmau5 @Zgienty @Vetulani44 @Stteetart @Retrowirus
Bee brzmi świetnie na papierze to aminokwas żeby zadziałał dobrze trzeba pchnąć inne procesy w organizmie i jeszcze trzeba się na tym znać.
It's not going to be fun.
11 stycznia 2025narcovoyage13 pisze: @TymekDymek mnie zaciekawiłeś tą NAC. Brzmi świetnie, tylko weź mi powiedz jak wygląda sytuacja, jeśli w diecie mam źródła l-cysteiny? Przy okazji mam wrażliwy żołądek i praktycznie zawsze jak zaczynam cokolwiek brać, by sobie pomóc to nasila mi się refluks. Wiesz co mogłoby na to pomóc?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
O proszę, a nie wiedziałem o takim działaniu acetylocysteiny. Poczytam sobie.
Oczywiście nakarmiłem Cię. :)
Czasami niestety myśli związane z głodem nie dają mi normalnie funkcjonować i wtedy pomaga wygadanie się o tym. I w sumie dlatego założyłem to konto (zapomniałem passów do starego) - od wczoraj mam silne nawroty głodu i pomyślałem, że chcę się tym podzielić na forum, aby sobie ulżyć.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.