Radzi sobie mysle bardzo dobrze ze wszystkim , ogarnia wymagajaca prace , mieszkanie , zwierzaczki i relacje zwiazkowa . Zastanawia mnie tylko czemu jak jestesmy razem w rozmowie predzej czy pozniej zawsze wyskoczy temat dragow , wspomina rozne historie .
Mysle ze jest to przypadek tzw. "cpania na sucho" albo duposcisku bo wyczuwam silny emocjonalny ladunek w tym wszystkim .
Niestety nie chce
MDMA nie moglem przy niej trzymac bo za duze ryzyko nawrotu wiec narrator wasz zostal jedynie ze skromnym duo
Czytalem duzo tutaj o zwiazkach miedzy ex-uzaleznionymi i zazwyczaj one konczyly sie katastrofa bo oboje poplyneli po calosci . Natomiast sytuacja jest inna pod tym wzgledem ze ja nie jestem ani nie bylem wjebany w nic .
Mam jednorazowe doswiadczenie z amf i nie spodobala mi sie ta faza tak samo jak koks innymi slowy nie jestem stimiarzem a hipisem wiec potrzebuje ekspertyzy doswiadczonych w tym obszarze ludzi .
Piszcie co sadzicie i jak nalezaloby postapic zeby bylo dobrze . Wolam veteranow @DzoBajden @deadmau5 @Zgienty @Vetulani44 @Stteetart @Retrowirus
Bee brzmi świetnie na papierze to aminokwas żeby zadziałał dobrze trzeba pchnąć inne procesy w organizmie i jeszcze trzeba się na tym znać.
It's not going to be fun.
11 stycznia 2025narcovoyage13 pisze: @TymekDymek mnie zaciekawiłeś tą NAC. Brzmi świetnie, tylko weź mi powiedz jak wygląda sytuacja, jeśli w diecie mam źródła l-cysteiny? Przy okazji mam wrażliwy żołądek i praktycznie zawsze jak zaczynam cokolwiek brać, by sobie pomóc to nasila mi się refluks. Wiesz co mogłoby na to pomóc?
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
O proszę, a nie wiedziałem o takim działaniu acetylocysteiny. Poczytam sobie.
Oczywiście nakarmiłem Cię. :)
Czasami niestety myśli związane z głodem nie dają mi normalnie funkcjonować i wtedy pomaga wygadanie się o tym. I w sumie dlatego założyłem to konto (zapomniałem passów do starego) - od wczoraj mam silne nawroty głodu i pomyślałem, że chcę się tym podzielić na forum, aby sobie ulżyć.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.