06 stycznia 2020klawiatura pisze:W tym pięknym mieście nie spotkałam się nigdy z metą :P19 marca 2019shinobiik pisze: Poznań 150zl
Jakość nawet dobra
Powiem tak.... jak pierdolnie i nie będziesz długo spał to znaczy że dobre
A w pzn takie właśnie jest![]()
Zaskoczyłeś mnie.
No mieszkam blisko pzn, od dzieciaka też obracam się w tym mieście, i generalnie zawsze było tak że helupy i prawdziwego piko nie dało rady dostać. Jedynie coś co próbowało pikulca udawać..głównie na Dolnym jadłem te oryginalne
Pozdro dla tych co piszą że po 70 haha byście ostry wystrzał mieli po jednej belce z prawdziwego piko
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.