Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Gubin g - 200 zł, ale wątpliwej jakości
  • 1 / / 0
06 stycznia 2020klawiatura pisze:
19 marca 2019shinobiik pisze:
Poznań 150zl
Jakość nawet dobra
Powiem tak.... jak pierdolnie i nie będziesz długo spał to znaczy że dobre
A w pzn takie właśnie jest 😁
W tym pięknym mieście nie spotkałam się nigdy z metą :P
Zaskoczyłeś mnie.

No mieszkam blisko pzn, od dzieciaka też obracam się w tym mieście, i generalnie zawsze było tak że helupy i prawdziwego piko nie dało rady dostać. Jedynie coś co próbowało pikulca udawać..głównie na Dolnym jadłem te oryginalne
  • 4 / / 0
Właśnie z powrotem wróciłem do Poznania (ostatni rok we Wro).

Niechętnie przyznam, że dostępność do piko czy prawdziwego mefa była tam na dużo wyższym poziomie.

W rejonie wrocławskich Popowic naprawdę dobrej jakości metka była za 150 zł/g.
Z dowozem 170 zł.
  • 1 / / 0
Ktoś wie jak z dostępnością i cena w Legnicy ?
  • 3 / / 0
U mnie w Warszawie cena oscyluje w granicach 250-350zl za 1g dobrej mety, ale też niełatwo kogoś z nią znależć.
  • 4 / / 0
Okolice Legnicy 150-200/g
  • 1 / / 0
150 normalnie , maksymalnie zdążą się ze ktoś woła 170 ale wtedy mało kto bierze bo lepiej z innego źródła a na dolnym śląsku to wiadomo różne opcje są , a jeśli dobry znajomy to 130 no i im większa ilość tym niższa cena wiadomo
Pozdro dla tych co piszą że po 70 haha byście ostry wystrzał mieli po jednej belce z prawdziwego piko 😂
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.