06 stycznia 2020klawiatura pisze:W tym pięknym mieście nie spotkałam się nigdy z metą :P19 marca 2019shinobiik pisze: Poznań 150zl
Jakość nawet dobra
Powiem tak.... jak pierdolnie i nie będziesz długo spał to znaczy że dobre
A w pzn takie właśnie jest![]()
Zaskoczyłeś mnie.
No mieszkam blisko pzn, od dzieciaka też obracam się w tym mieście, i generalnie zawsze było tak że helupy i prawdziwego piko nie dało rady dostać. Jedynie coś co próbowało pikulca udawać..głównie na Dolnym jadłem te oryginalne
Pozdro dla tych co piszą że po 70 haha byście ostry wystrzał mieli po jednej belce z prawdziwego piko
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata