06 stycznia 2020klawiatura pisze:W tym pięknym mieście nie spotkałam się nigdy z metą :P19 marca 2019shinobiik pisze: Poznań 150zl
Jakość nawet dobra
Powiem tak.... jak pierdolnie i nie będziesz długo spał to znaczy że dobre
A w pzn takie właśnie jest![]()
Zaskoczyłeś mnie.
No mieszkam blisko pzn, od dzieciaka też obracam się w tym mieście, i generalnie zawsze było tak że helupy i prawdziwego piko nie dało rady dostać. Jedynie coś co próbowało pikulca udawać..głównie na Dolnym jadłem te oryginalne
Pozdro dla tych co piszą że po 70 haha byście ostry wystrzał mieli po jednej belce z prawdziwego piko
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.