Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2168 / 372 / 0
Daj znać tutaj jak będzie dostępne w polskich hurtowniach
  • 665 / 192 / 2
Dam znać jak tylko otrzymam e-mail, którego to mam otrzymać jeden dzień przed, bo to i tak nagięcie zasad informacji biznesowych, rzekłbym, że może nawet zrobię posta w s+ o tym co by nie wszyscy mieli dostęp do tej informacji, bo jak mi wszystko od razu zniknie z hurtowni to się ostro wkurwię i już nigdy nie dam żadnego insade info z branży.

Raczej napewno zrobię to w S+ musi być jakaś bariera, żeby się o tym ten dzień wcześniej dowiedzieć.

@ty_no_nie_wiem ta fejur, branie informacji z grupek fejsgejowych XDDDDDDDDD zamiast od chłopa co ma kontakty w branży farmaceutycznej i nawet to udowadniał na forum zdjęciami
x
D
dobre
 ! uwaga
Dzisiaj otrzymałem informację od producenta, iż Elvanse będzie dostępny w 4 dawkach: 20, 30, 50 oraz 70 mg w opakowaniach po 30 kapsułek.
Prognozy są takie, że w przyszłym tygodniu pierwsza dostawa trafi do hurtowni w Polsce. Pierwsi pacjenci powinni zrealizować recepty jeszcze w tym roku.
@ty_no_nie_wiem będę bacznie obserwował Twój profil i jeszcze jedna taka dezinformacja i warn wlatuje na Twoje konto.

edit: ciekawe jak chciałeś zauważyć większą dostępność skoro jeszcze nie został wprowadzony do hurtowni aptecznych? umiesz czytać ze zrozumieniem poprzednie posty? zrobić research na forum wpisując słowa kluczowe w lewym górnym rogu strony "szukaj wg słów kluczowych"?

nie?

typowe nie znam się, to się wypowiem.

! uwaga
Niestety pierwsze dostawy do hurtowni zostaną opóźnione, jak długo? nie wiem. cena dawki na 100% 50mg ponoć 46zł tyle wiem. okazało się to fake info co zrobisz jak nic nie zrobisz - aktualizacja 3.01.2025
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 142 / 15 / 0
Dzisiaj udało mi się zrealizować receptę na Elvanse 30mg. Nie obyło się bez problemów:

1. Zabójcza cena za opakowanie bez refundacji - 360zł!

2. Lekarz źle wypisał receptę - była na Rpw. a musi być na Rpz. Problemem było to, że w systemie nie pojawiało mu się Rpz. tylko Rpw. Rozwiązaniem jest kliknięcie w receptę zwykłą - Rp. i system sam przestawi lekarzowi na Rpz.

Zobaczymy czy te 360zł się opłacało wydać.
  • 2168 / 372 / 0
360 zł za jaka ilość?
  • 142 / 15 / 0
30mg x 30 kaps.
  • 4 / 1 / 0
Wiadomo jakie ceny w przypadku 50mg oraz 70mg?
Refundacja pewnie tylko do 18 roku życia jak w przypadku preparatów z metylofenidatem, czy może coś się zmieniło?
  • 665 / 192 / 2
02 stycznia 2025T800 pisze:
Dzisiaj udało mi się zrealizować receptę na Elvanse 30mg. Nie obyło się bez problemów:

1. Zabójcza cena za opakowanie bez refundacji - 360zł!

2. Lekarz źle wypisał receptę - była na Rpw. a musi być na Rpz. Problemem było to, że w systemie nie pojawiało mu się Rpz. tylko Rpw. Rozwiązaniem jest kliknięcie w receptę zwykłą - Rp. i system sam przestawi lekarzowi na Rpz.

Zobaczymy czy te 360zł się opłacało wydać.
jakie miasto? możesz na pw napisać, bo ja nie dostałem żadnego info od producenta. :/
  • 360 / 15 / 0
Mi się udało znaleźć 30 mg za 309 zł, jutro wykupię.
  • 142 / 15 / 0
No cóż, niestety się zawiodłem. Myślałem, że będzie działać lepiej niż MPH, a tu okazuję się, że właściwie to prawie to samo, a nawet jest łagodniejsza. Chciałem wyrwania z apatii tak jak kiedyś to robił MPH (i po jakimś czasie prawie całkowicie przestał i nie zaczął działać pomimo nawet półrocznej przerwy). Myślałem, że jeśli Elvanse dodatkowo jest releaserem neuroprzekaźników, to będzie silniejsza, a tu klops. Najdłużej utrzymującym się efektem jest... bezsenność. XD.

No cóż.
  • 665 / 192 / 2
@T800 to moze nie masz ADHD? mnie MPH usypia na tyle, ze przy wiekszych dawkach to potrafie usnac na tacy na ktorej robiem sniffa na 8h trzymajac zwijke w rece - mam na to swiadkow nawet xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
10 skutecznych sposobów na odstawienie marihuany – przewodnik krok po kroku

Marihuana, choć przez wielu postrzegana jako substancja rekreacyjna, może znacząco wpłynąć na codzienne funkcjonowanie. Regularne używanie zioła bywa sposobem na relaks lub ucieczkę od problemów, ale w dłuższej perspektywie może prowadzić do uzależnienia psychicznego, zmniejszonej produktywności, a nawet izolacji społecznej. Z czasem, nawyk palenia staje się coraz bardziej obciążający dla zdrowia fizycznego i psychicznego, wpływając na koncentrację, motywację oraz ogólną jakość życia.

Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki

Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.

Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina

Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.