Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2168 / 372 / 0
Daj znać tutaj jak będzie dostępne w polskich hurtowniach
  • 665 / 193 / 2
Dam znać jak tylko otrzymam e-mail, którego to mam otrzymać jeden dzień przed, bo to i tak nagięcie zasad informacji biznesowych, rzekłbym, że może nawet zrobię posta w s+ o tym co by nie wszyscy mieli dostęp do tej informacji, bo jak mi wszystko od razu zniknie z hurtowni to się ostro wkurwię i już nigdy nie dam żadnego insade info z branży.

Raczej napewno zrobię to w S+ musi być jakaś bariera, żeby się o tym ten dzień wcześniej dowiedzieć.

@ty_no_nie_wiem ta fejur, branie informacji z grupek fejsgejowych XDDDDDDDDD zamiast od chłopa co ma kontakty w branży farmaceutycznej i nawet to udowadniał na forum zdjęciami
x
D
dobre
 ! uwaga
Dzisiaj otrzymałem informację od producenta, iż Elvanse będzie dostępny w 4 dawkach: 20, 30, 50 oraz 70 mg w opakowaniach po 30 kapsułek.
Prognozy są takie, że w przyszłym tygodniu pierwsza dostawa trafi do hurtowni w Polsce. Pierwsi pacjenci powinni zrealizować recepty jeszcze w tym roku.
@ty_no_nie_wiem będę bacznie obserwował Twój profil i jeszcze jedna taka dezinformacja i warn wlatuje na Twoje konto.

edit: ciekawe jak chciałeś zauważyć większą dostępność skoro jeszcze nie został wprowadzony do hurtowni aptecznych? umiesz czytać ze zrozumieniem poprzednie posty? zrobić research na forum wpisując słowa kluczowe w lewym górnym rogu strony "szukaj wg słów kluczowych"?

nie?

typowe nie znam się, to się wypowiem.

! uwaga
Niestety pierwsze dostawy do hurtowni zostaną opóźnione, jak długo? nie wiem. cena dawki na 100% 50mg ponoć 46zł tyle wiem. okazało się to fake info co zrobisz jak nic nie zrobisz - aktualizacja 3.01.2025
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 142 / 15 / 0
Dzisiaj udało mi się zrealizować receptę na Elvanse 30mg. Nie obyło się bez problemów:

1. Zabójcza cena za opakowanie bez refundacji - 360zł!

2. Lekarz źle wypisał receptę - była na Rpw. a musi być na Rpz. Problemem było to, że w systemie nie pojawiało mu się Rpz. tylko Rpw. Rozwiązaniem jest kliknięcie w receptę zwykłą - Rp. i system sam przestawi lekarzowi na Rpz.

Zobaczymy czy te 360zł się opłacało wydać.
  • 2168 / 372 / 0
360 zł za jaka ilość?
  • 142 / 15 / 0
30mg x 30 kaps.
  • 4 / 1 / 0
Wiadomo jakie ceny w przypadku 50mg oraz 70mg?
Refundacja pewnie tylko do 18 roku życia jak w przypadku preparatów z metylofenidatem, czy może coś się zmieniło?
  • 665 / 193 / 2
02 stycznia 2025T800 pisze:
Dzisiaj udało mi się zrealizować receptę na Elvanse 30mg. Nie obyło się bez problemów:

1. Zabójcza cena za opakowanie bez refundacji - 360zł!

2. Lekarz źle wypisał receptę - była na Rpw. a musi być na Rpz. Problemem było to, że w systemie nie pojawiało mu się Rpz. tylko Rpw. Rozwiązaniem jest kliknięcie w receptę zwykłą - Rp. i system sam przestawi lekarzowi na Rpz.

Zobaczymy czy te 360zł się opłacało wydać.
jakie miasto? możesz na pw napisać, bo ja nie dostałem żadnego info od producenta. :/
  • 361 / 15 / 0
Mi się udało znaleźć 30 mg za 309 zł, jutro wykupię.
  • 142 / 15 / 0
No cóż, niestety się zawiodłem. Myślałem, że będzie działać lepiej niż MPH, a tu okazuję się, że właściwie to prawie to samo, a nawet jest łagodniejsza. Chciałem wyrwania z apatii tak jak kiedyś to robił MPH (i po jakimś czasie prawie całkowicie przestał i nie zaczął działać pomimo nawet półrocznej przerwy). Myślałem, że jeśli Elvanse dodatkowo jest releaserem neuroprzekaźników, to będzie silniejsza, a tu klops. Najdłużej utrzymującym się efektem jest... bezsenność. XD.

No cóż.
  • 665 / 193 / 2
@T800 to moze nie masz ADHD? mnie MPH usypia na tyle, ze przy wiekszych dawkach to potrafie usnac na tacy na ktorej robiem sniffa na 8h trzymajac zwijke w rece - mam na to swiadkow nawet xD
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

10 skutecznych sposobów na odstawienie marihuany – przewodnik krok po kroku

Marihuana, choć przez wielu postrzegana jako substancja rekreacyjna, może znacząco wpłynąć na codzienne funkcjonowanie. Regularne używanie zioła bywa sposobem na relaks lub ucieczkę od problemów, ale w dłuższej perspektywie może prowadzić do uzależnienia psychicznego, zmniejszonej produktywności, a nawet izolacji społecznej. Z czasem, nawyk palenia staje się coraz bardziej obciążający dla zdrowia fizycznego i psychicznego, wpływając na koncentrację, motywację oraz ogólną jakość życia.

Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków

Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.