Sam się oszukujesz a to nie dobre.
Dzwonilem dzis do mojej Pani Doktor ,powiedziałem ze ta pernazinum jest do niczego. A Ona ze jest zmeczona ,mam sam poczytac i wyslac Jej propozycje. Zajebista Babka. Pytanie do Was :
Cos dobrego na spanie ,do zażywania codziennie ??? Oprócz: ketrel,doxepin,chlorprothixen, pernazinum, trazodon, mirtra, mianseryna, tisercin(cwel), olanzepina, trazodone. To wszystko juz przerobiłem. Co zostało jeszcze? Z gory dzieki za podpowiedzi
Nie ma skutków ubocznych przez każdego jest dobrze tolerowany plus posiada całą masę innych pozytywnych właściwości.
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej
Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.
Mediolan: od początku roku koniec z paleniem tytoniu w przestrzeniach publicznych
Władze Mediolanu poinformowały, że od 1 stycznia 2025 roku wejdzie w życie zakaz palenia tytoniu w otwartych przestrzeniach publicznych, także na ulicy. Wyjątkiem będą odizolowane miejsca, w których będzie możliwe zachowanie odległości 10 metrów od innych osób. Zakaz nie dotyczy papierosów elektronicznych.
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.