Sam się oszukujesz a to nie dobre.
It's not going to be fun.
Dzwonilem dzis do mojej Pani Doktor ,powiedziałem ze ta pernazinum jest do niczego. A Ona ze jest zmeczona ,mam sam poczytac i wyslac Jej propozycje. Zajebista Babka. Pytanie do Was :
Cos dobrego na spanie ,do zażywania codziennie ??? Oprócz: ketrel,doxepin,chlorprothixen, pernazinum, trazodon, mirtra, mianseryna, tisercin(cwel), olanzepina, trazodone. To wszystko juz przerobiłem. Co zostało jeszcze? Z gory dzieki za podpowiedzi
Nie ma skutków ubocznych przez każdego jest dobrze tolerowany plus posiada całą masę innych pozytywnych właściwości.
It's not going to be fun.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.