Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
staż ćpania
jeden raz-pół roku
9
2%
pół roku - rok
19
5%
rok-3 lat
77
20%
3 lata - 5 lat
92
24%
5lat- 10lat
111
29%
10lat - 15 lat
52
13%
15 lat - 20 lat
10
3%
20lat i więcej
16
4%

Liczba głosów: 386

ODPOWIEDZ
  • 5 / 2 / 0
Przez ten temat uświadomiłem sobie, że to już 25 lat odkąd kuzyn postanowił mnie poczęstować pierwszym buchem i tak sobie żyjemy w tym burzliwym związku z Marią do dzisiaj. %-D %-D %-D
Dobrze wiemy co jest złe, a co dobre.
Nie zalecamy niczego i nie namawiamy do jakichkolwiek zachowań.
Każdy wie jaki ma cel i jakimi środkami zmierza do jego realizacji.
Rób co chcesz, ale tylko wtedy gdy wiesz po co to robisz.
  • 1027 / 273 / 0
Ja ćpałem od sierpnia 2008, gdy po raz pierwszy wypiłem dwa piwka i dostałem sraczki xD

Ale od 2018 się srogo leczę i czas absty od tamtego czasu znacznie przeważa nad używaniem tego syfu.

10 lat żem się obracał, zanim do mnie dotarło co się dzieje lol
  • 10 / 2 / 0
Od 16 roku pije browary,
18 lat- doszedł jazz i grzyby
19 lat - prochy , beta ketony
21 lat - Benzo i opio

Potem leciałem 7 lat na opio od tjoko do morfiny
od 2020 gdzieś wieku 30 lat się opamiętałem i przerzuciłem się z psychotropów i opio na Fetkę i metę i tak se lecę po dziś dzień.

Ogólnie wychodzi na to że "Lecę" już 18 lat. i żyję !!! i się kurwa trzymam xD hahah
  • 2008 / 496 / 0
Wydaje mi się, że jakieś 15 lat. 14-naście to na 100%, bo znalazłem właśnie na skrzynce maila z allegro jak w 2010 r. kupowałem GBL na Allegro.
  • 46 / 5 / 0
To już dwie duszki. I kiedy ja się opamiętam? A raczej: znów przerzucę na coś innego.
  • 386 / 103 / 0
Uwzgledniajac sytuacje medyczne - min. 35 lat, tak rekreacyjnie ponad 25, sytuacji typu lyk piwa czy szampana na sylwestra za dzieciaka nie wliczam.
  • 506 / 109 / 0
najs, równe 25 lat od rozpoczęcia regularnego ćpania, mama byłaby dumna
ODPOWIEDZ
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.