4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Co się najlepiej sprawdzi na zjazd po kocie? Domyślam się, że pewnie benzo ale wolałbym unikać tych substancji bo to prawie takie wpierdalające gówno jak opio. W domowej apteczce mam klony, diazepam, jakieś pojedyncze bromki, kwetiapinę (chociaż jak dobrze kumam tego lepiej nie brać -> zespół pozapiramidowy?), mianserynę i fenobarbital. No chyba, że zjazd będzie lekki ale ja normalnie mam problemy z zasypianiem to wolę się przygotować "odpowiedzialnie" (ta, odpowiedzialne ćpanie).
Oczywiście zapomniałem i hasła i maila do poprzedniego konta Quo_Vadis_Domine także proszę się nie sugerować krótkim czasem aktywności na hypku xd
  • 3375 / 552 / 1
Ładna apteczka. Jeśli chcesz spać i masz czas to zażyj benzo.
Jak mój kot już się wyczerpie to używałem alprazolamu Plus pregabalinę i mianserynę.
Tylko z tą mseryjną to delikatnie bo jak zażyjesz to po 30 – 60 minut serce zauważalnie będzie mocniej biło. Zażywaj na przykład 15 mg i na samym końcu jak już stymulacja puszcza. Z ciekawostek i ku przestrodze mogę dodać że kiedyś zażyłem 30 mg chlorprotiksenu i czułem się bardzo ale to bardzo źle. Był to stan którego nigdy wcześniej w życiu nie miałem, przy tym moje 30 mg mięsa ryny po kocie to było nic..

Jak dobrze zrobisz kota to zjazdu nie będzie albo będzie taki że nie będzie trzeba nic brać.
Wybierz coś z benzo ewentualnie możesz też ketrel.
Mi się parę razy zdarzyło zażyć jeden – 2 bellergoty i nie było nic tragicznego aczkolwiek te tropany działają na układ współczulny, A lepiej sobie nie dorzucać jeszcze na deser zbyt dużego podniesienia ciśnienia i stymulowania akcji serca.
Aha – pamiętaj że po kocie jest bardzo duża chęć na dorzutka- Jeśli to będzie ciśnienie psychiczne – możesz je sobie osłodzić kodeiną w dopasowanej dawce.

Tak czy inaczej benzo które masz to raczej długo działające bo klony oraz diazepam
Nie pamiętam jakie t 1/2 ma bromek.
Rób kota z przepisu, czytaj moje posty to nie będziesz musiał się niczym ratować
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 121 / 34 / 0
Kawa jest zajebista. Chyba ze ciag, to faktycznie, pare rolek i odespac.
  • 5 / 1 / 0
Czy ktoś wie po jakim czasie od ostatniej dawki arypiprazolu można kocić?
  • 7 / / 0
30 listopada 2024Retrowirus pisze:
Ładna apteczka. Jeśli chcesz spać i masz czas to zażyj benzo.
Jak mój kot już się wyczerpie to używałem alprazolamu Plus pregabalinę i mianserynę.
Tylko z tą mseryjną to delikatnie bo jak zażyjesz to po 30 – 60 minut serce zauważalnie będzie mocniej biło. Zażywaj na przykład 15 mg i na samym końcu jak już stymulacja puszcza. Z ciekawostek i ku przestrodze mogę dodać że kiedyś zażyłem 30 mg chlorprotiksenu i czułem się bardzo ale to bardzo źle. Był to stan którego nigdy wcześniej w życiu nie miałem, przy tym moje 30 mg mięsa ryny po kocie to było nic..

Jak dobrze zrobisz kota to zjazdu nie będzie albo będzie taki że nie będzie trzeba nic brać.
Wybierz coś z benzo ewentualnie możesz też ketrel.
Mi się parę razy zdarzyło zażyć jeden – 2 bellergoty i nie było nic tragicznego aczkolwiek te tropany działają na układ współczulny, A lepiej sobie nie dorzucać jeszcze na deser zbyt dużego podniesienia ciśnienia i stymulowania akcji serca.
Aha – pamiętaj że po kocie jest bardzo duża chęć na dorzutka- Jeśli to będzie ciśnienie psychiczne – możesz je sobie osłodzić kodeiną w dopasowanej dawce.

Tak czy inaczej benzo które masz to raczej długo działające bo klony oraz diazepam
Nie pamiętam jakie t 1/2 ma bromek.
Rób kota z przepisu, czytaj moje posty to nie będziesz musiał się niczym ratować
Czy synteza mi wyszła dobra czy nie to nie wiem, ale działanie było przyjemne, ale zaskakująco delikatne i bez chęci dorzutek (podany p.o.) w porównaniu z innymi ketonami, ot słuchanie muzyki i scrollowanie neta do 4 rano. Ostatecznie usnąłem bez niczego
Oczywiście zapomniałem i hasła i maila do poprzedniego konta Quo_Vadis_Domine także proszę się nie sugerować krótkim czasem aktywności na hypku xd
  • 3375 / 552 / 1
Brawo! Znaczy że było okej :) tylko proszę za często nie robić

• 7 / / 0
No właśnie zbyt zdradliwe się wydaje, żeby brać to często, chciałbym jeszcze sprawdzić odczucia po iv, tylko nie wiem na którą syntezę się zdecydować, żeby sobie krzywdy nie zrobić, no i żeby wydajność była skuteczna. Orientujesz się może z których tabletek najmniej/najłatwiej ekstrahuje się syf? Teraz robiłem z acatar akurat i na naczyniach nie było nawet śladu fioletowego koloru więc chyba jakoś wyszło.
  • 2281 / 457 / 0
@quovadisdomine33
Jeżeli nie chcesz sobie robić krzywdy to odpuść sobie ten związek, kolego. Szczególnie I.V.. Nie widziałeś forumowych historii o manganizmie? Zdolność chodzenia i mówienia Ci nie miła?
15 października 2024Ptaszyna pisze:
postanowiłem odpalić w życiu tryb mroczności
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 7 / / 0
Jak major Suchodolski skończyć nie chce więc faktycznie posłucham. Dzięki za przemówienie do rozsądku
  • 3375 / 552 / 1
Major został celo otruty.
Ja jestem podobno człowiek z olejem w głowie. Nigdy nie piłem alkoholu ani nie paliłem papierosow.
Nigdy nic nie podawałem i v.
Żyję, Mam się dobrze.
Nawet nosem nic nie wciągałem bez kilku wyjątków.
Nie mam nadwagi.
Osoba która mi pokazała jak robić kota najprawdopodobniej już nie żyje. Forumowy kolega dostał ciężkiej encefalopatii manganowej ale po pięciu latach powoli wraca do zdrowia.

Kot to nie zabawa

ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Tragiczny finał andrzejek. Pomieszali alkohol z dopalaczami

Dwóch młodych mężczyzn, którzy zmarli po imprezie andrzejkowej pod Kaliszem, zażywało dopalacze. Prokuratura sprawdza, czy ich koledzy zrobili wszystko, żeby udzielić im pomocy.

Dania ma szansę na legalizację medycznej marihuany

Rząd Danii ogłosił plany wprowadzenia pilotażowego programu medycznej marihuany na stałe. Program pilotażowy, wprowadzony w 2018 r., pierwotnie miał pomóc ustawodawcom i regulatorom w gromadzeniu danych i innych badań, aby lepiej dostosować się do tworzenia krajowych przepisów i zasad. Od momentu uruchomienia programu wydano ponad 20 000 recept na konopie indyjskie.

Snoop Dogg zapalił jointa z robotem AI wartym 24,000 $

Kiedy legenda hip-hopu, Snoop Dogg, spotyka sztuczną inteligencję, możemy być pewni, że wyniknie z tego coś niezwykłego. Na ostatnim maratonowym streamie „Mafiathon 2” popularnego Twitchowego streamera Kai Cenata doszło do nietypowego zdarzenia – Snopp Dogg postanowił zapalić jointa z robotem AI.