4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1845 / 400 / 4
22 sierpnia 2019Carmmen pisze:
25 czerwca 2019DuchPL pisze:
16 października 2018FankaNatalka pisze:
Troche stary temat ale musze ;) a co brać kiedy od już ładnych kilku dni od walenia mefista, mam zatkany nos, ale jednocześnie jak jest zatkany ledwo co oddycham to mi normalnie leci z nosa jakaś ciecz przezroczyta? Napierdala nieraz jak z kranu a oddychać się nie da :d biore wode z solą do nocha i sinudafen (jakaś sól morska) i nic nie daje, jakieś rady?
przestań ćpać
Łatwo Ci napisać przestań ćpać XD tego scierwa można nie brać wiele wiele miesięcy i jak Cię dopadnie w swoje szpony to już chuj. :nos:
uwierz mi... nie jest mi latwo TO NAPISAĆ

ktoś mi kiedyś powiedział... ćpunem zostajesz do końca życia...
DXM
  • 1 / / 0
Siema to mój pierwszy post (a raczej odpowiedź) na tym forum nie mam za dużej wiedzy ale na temat ciągów na mefie chętnie się wypowiem mianowicie leciałem 6 dni (dla jednych długo dla niektórych nic) już po 3 dniach papka z mózgu została tak na dobrą sprawę miałem jeszcze dość ciekawe reakcje organizmu typu ze siedziałem wciągnąłem i nic nie poczułem i nie chodzi o moc czy działanie nie poczułem ze w ogóle coś mi weszło do nosa dla pewności wciągnąłem druga znowu nic po 3 uznałem ze jestem idiota ze w ogóle takie coś mi do łba wpadło po 15/20 minutach zaczęło mi się kręcić w bani wzrok na chwilę przestał jakby działać po prostu nic nie widziałem i taki lekki przeskok do przodu bo nie pamiętam co się pomiędzy działo po 6 dniach (zjadłem ok 7/8 g) gdzie ja jeszcze choruje na bezsenność (jak wytrzeźwiałem nie spałem jeszcze jedną noc ale to już tragedia) były myśli samobójcze mimo ze jestem dość wytrzymały psychicznie halucynacje i co najbardziej mi ciąży aż do teraz to gdy wreszcie zasnąłem obudziłem się z paraliżem sennym
  • 1845 / 400 / 4
22 sierpnia 2019Carmmen pisze:
25 czerwca 2019DuchPL pisze:
16 października 2018FankaNatalka pisze:
Troche stary temat ale musze ;) a co brać kiedy od już ładnych kilku dni od walenia mefista, mam zatkany nos, ale jednocześnie jak jest zatkany ledwo co oddycham to mi normalnie leci z nosa jakaś ciecz przezroczyta? Napierdala nieraz jak z kranu a oddychać się nie da :d biore wode z solą do nocha i sinudafen (jakaś sól morska) i nic nie daje, jakieś rady?
przestań ćpać
Łatwo Ci napisać przestań ćpać XD tego scierwa można nie brać wiele wiele miesięcy i jak Cię dopadnie w swoje szpony to już chuj. :nos:
Zdradzę Ci mały sekret. mefedron to przejebany DEMON
i z tymi szponami masz 100% racji, sa przeyebanie mocne i ostre... z pewnością naQrwiają rany, które się długo goją, albo nie goją wcale i drażnią codziennie...
się "ye-bane" ślimaczą, ropieją i wydaje Ci się, że jedynym ratunkiem na ten syf jest kolejna dawka...

NIE POLECAM! Pijcie kawę ...
DXM
  • 3 / / 0
ehh ten mefedron, jak chodzi o ciągi to najdłuższy trwał około 2 tygodnie. dzień w dzień 1g lub więcej. pierw ciągle donosowo a gdy nos przestał współpracować to waliłem bombki, temat do kapsułek po lekach (polecam ten sposób), najwięcej w bombce to 1g (3 pełne kapsułki). te haluny... ale nie polecam. leciałem bo miałem łatwy dostęp i pieniądze które rzecz jasna mefix mi wyczyścił. skutki? szpital. co dokładnie się stało to nie wiem, przedtem paliłem buszka, waliłem też fetę ale mało, no i oczywiście benzo jak jeszcze miałem. idę z babcią i nagle tracę przytomność, podobno oczy miałem całe białe i mnie powykręcało, nie wiem po jakim czasie wstałem, bo dosłownie nie pamiętam by coś takiego miało miejsce XDD no ale wstałem i poszedłem dalej z babcią, a ona powiedziała mi o tym dopiero w domu. no i na pogotowie, kroplówka i do domu. we krwi wyszła feta, benzo i mj, mef nie XD więc ciekawe, co to było, a jadłem to samo przez ten ciąg. prawdopodobnie organizm nie wytrzymał i uwaga... miałem niegdyś problemy z sercem, 2 dni przed tym czułem, że coś się stanie... te 2 dni przed tym nie brałem nic, ale czułem się tragicznie. no cóż, nie nauczyłem się i nadal walę tą substancję, ograniczyłem ale wiadomo jak jest. bardzo łatwo wpierdzielić się w ciąg, człowiek traci kontrole i leci aż do... no właśnie.
  • 19 / 3 / 0
Nie wiem jak można mieć ciąg na mefedronie, jak jego kilka dorzutek tylko coś tam smyra, a najważniejsze jest wejście

Mój najdluznszv ciąg to jakieś dwie dobry (jakieś 15g tematu), zwyczajne marnowanie materiału, ale człowiek mimo, że wie to i tak musi wpierdolic wszystko
ODPOWIEDZ
Newsy
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech

1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?

Zwrot o 180 stopni. Polityk koalicji złożył niespodziewaną deklarację ws. marihuany

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany spotkał się z przedstawicielami stowarzyszenia Wolne Konopie. Wiceszef zespołu Ryszard Petru (Polska 2050-TD) powiedział, że jego celem jest wypracowanie akceptowalnych społecznie rozwiązań w tym zakresie. Nowe przepisy oznaczałyby zwrot o 180 stopni w polskim prawie.

Białostocki sąd podwyższył karę mężczyźnie oskarżonemu o przemyt z Hiszpanii 40 kg marihuany

Sąd Apelacyjny w Białymstoku podwyższył we wtorek (3.12) do sześciu lat i miesiąca więzienia wyrok dla oskarżonego o przemyt z Hiszpanii do Polski 40 kg marihuany; narkotyki ukryto w specjalnej skrytce samochodu. Sąd częściowo uwzględnił apelację prokuratury. Wyrok jest prawomocny.