Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
23 listopada 2024Lolxd pisze: Trochę niby ma, ładuj 3 cmc w bombkę i jak będzie wchodzić sniff nepa. Ale ogólnie wydaje mi się że nep będzie się gryzł z 3 cmc o tyle, że część dopaminy z 3 cmc idzie w pizdu jeżeli dobrze rozumuje. Ponieważ nep działa jako ndri więc dużo lepsza opcją jest 4 cmc albo cokolwiek co wywala głównie seretonine. Też uważaj z dawką bo 3 cmc + nep może mocno stymulować.
Mi ten stim za bardzo przypadł do gustu, nie żałuję ale jak kupię go jakąkolwiek ilość znowu to od momentu jak zgarnę paczkę i ledwo ją otworzę to lecę do końca torby. A co za dużo to niezdrowo. Dużo łatwiej jest go nie brać niż alfy czy hexena co w przypadku ich obu było nie lada wyczynem.
alfa jako tako zadna nie ciagnela, no ale za hexen byly momenty ze reke bym ucial byle dostac
23 listopada 2024Lolxd pisze: Nawet podczas 5 dniowego ciągu w którym przez 5 dni waliłem cały czas nepa bo miałem go 25 g, a do tego jeszcze krak, koks, DMT z vape, 4 cmc, pregaba tez całe 5 dni w ilości duzej, ketamina i ziolo w różnej kolejności i połączeniach i przez cały melanż zero problemów z sercem.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
"Rutyna to rzecz zgubna "
- też śmierdzi przy vapo,
- trochę mniej ryje beret,
- troszeczkę mniej ciśnie żeby dorzucić,
- słabiej wypierdala z papci,
- bardziej wjeżdża na pikawę.
Jeżeli chodzi o użyteczność to jak dla mnie zdecydowanie lepsze od alfy.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.