Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
19 listopada 2024Fajnychlopak pisze: Zrobiłem trzecie podejście i nie mogę zrozumieć jak ludzie to mogą chwalić i kupować.
Rano mały sniff przed robota, dopóki piłem piwo w drodze do pracy, było w miarę ok.
Później jak zaczęło jebać serce, puls nie wiem jak wysoki. Od razu 2 klony. Myślałem, że zejdę.
Po robocie zrobiłem naprawdę mała kreseczkę i znów problemy z oddychaniem, kołatanie. Znowu trzeba klona aplikować.
Czy to jest aż tak ważne żeby odmierzyć odpowiednią ilość? Bo ja nie mam wagi i sypie na oko. To te linie mają być jak paznokieć,?
Jak narazie zero przyjemności z przyjmowania tej substancji, a o zrobienie sobie krzywdy naprawdę nietrudno
09 listopada 2024Lolxd pisze: To jest chyba moja cpuśka praca magisterska
odkrylem taki mix w ktory kazdy elemtn pasuje kurwa no inaczej już nie bede walil solo cracku(koks tez) i nep o ten mix jest lepszy od każdym względem, w szczegolnosci gubienia klepek xd.
150 mg nep na pierwsza bele, cale gardlo zmrozone jak skurwysn i jak nep zaczyna wchodzic, i palimy duzo i jak najszybciej bo potem zacznie robic 200 naraz zamiast palic. Ogolnie jakby jestes na fazie z obydwu ale euforia wieksza i pierwsze primo czas działania fajnie sie wydluza, i crack schodzi lzej dzieki nepowi. tego kraku niewiel ja na oko zawsze daje ale dobry mi raz wyszedl, kurwa jak heisenberg bylem jak wieworka z alvina w predkosci raz 4, moje mysli konczyly kolejne akcje japierdoel. I crack wtedt midzy 1h-1.5 h trzymal, do tego zajebie dzisaj 4 cmc w bombce to bede mial crack bk MDMA. Ja juz whodze na niezbadany ląd, czuje sie jak kolumb
doslownie jakby wzasc koks v1 + koks v2 lepsza pod pewnymi wzgleami
bardzo przepraszam za pisownie ale zjadlem tyle pregaby ze nie umiem pisac jutro poprawie obiecuje
[ external image ]
13 listopada 2024JebacMilosc pisze:Źle się za to zabrałeś, tak się tego nie robi. No i dawka pewnie też była za mała, obstawiam że na ten czubek papierosa to 10mg max Ci weszło ale to i tak nie ma znaczenia bo po prostu wapo stymulantów polega na czymś innym. Chodzi o umiejętne podgrzewanie prochu czy kryształu w przykładowo żarówce, folii alu odpowiednio uformowanej czy bardziej pro - w meth pipe(najlepiej i najłatwiej)manipulując przy tym "instrumentem" z którego palisz tak żeby ten proch/kryształ nie przypalił się. Odpalając tego papierosa z tym NEPem na czubku to na pewno z miejsca go spaliłeś a poza tym to połowa pewnie spadła z popiołem. Kurde no chciałem wypróbować ostatnio NEP tą drogą administracji ale tak byłem zrobiony tymi gównianymi i śmierdzącymi b-k że nawet nie zauważyłem że wsypuje i rozpuszczam do i.v ostatnie miligramy NEPa jakie zostały. Rozpuściłem a chwilę później przeczytałem post @Lolxd co do wapo i dopiero dotarło co odjebałem12 listopada 2024Fajnychlopak pisze: Witam. Niestety w moim przypadku waporyzacja nie przyniosła oczekiwanego skutku. Być może za mało wrzuciłem, a może powodem było spalenie tego na czubku fajka
Zero efektów tylko jakoś gorąco się zrobiło.
Planowałem wrzucić na ruszt 50mg i porównać rush przy wapo do tego który towarzyszy przy i.v. Ja miałem styczność wapo tylko z kilkoma b-k m.in α-pvp które było hardcore'owym doświadczeniem i mimo że wiem że NEP a α-pvp to dwie różne pary kaloszów to myślę sobie że NEP mógłby zadziałać równie mocno jeśli chodzi o stymulację a także wjazd ale bez tej całej pojebanej alfowej otoczki i skłonności do popadania w psychozy i paranoje.
Ale żadne vapo nie dało mi takie jebniecie energii. Czujesz się dosłownie jak alvin i wiewiórki ale prędkość jeszve razy 4. Nie byłem wstanie przestać pisać do ludzi przez 1 h, a na bani już 4 czynności do przodu mailem zaplanowane. No niesamowite doświadczenie. I libido wypierdala tak, że człowiek czuje się jak zwierzę jakieś
Ale nep ma coś z alfy, w mojej opinii to cywilizowana wersja hexena, z namiastka a-pvp xd. Shizy na nepie bez porównania lepsze niż na alfie czy hexenie. Tam to czasami 15 klonów nie pomagało na porycie. Ja nie mogłem vapo hexena robić pod żadnym względem bo po paru lufch byłem tak poryty, że to tragedia I benzo niewiele dawało. A tutaj da się zrobić 5 dniowy ciąg i schizy są do zniesienia bez benzo. Nawet 4/5 dnia mnie autentycznie zaczęły smieszyc strasznie, ale to chyba ze mną coś nie teges xd. Stosunek bomby do efektów ubocznych dla mnie czyni go jednym z najlepszych beta-ketonów ale to raczej stimheadzi docenia go jak ktoś przedtem pisał. Możliwość użycia każdej drogi podania na duży plus i jest bardzo ekonomiczny. I też zauważyłem, że nep ryje najbardziej jak schodzi. A łatwo się na nim zagadać i zapomnieć dorzucić. Ale to wniosek z tego prosty, trzeba dorzucać I nadaje się do mixow całkiem nieźle.
Jak chcesz mieć fajne vapo kup sobie na Amazonie meth pipa, są tam bardzo tanie i po 2 dniach masz go u siebie. Bo w tych sklepach z bongami nigdy ich nie ma.
dzisiajLolxd pisze: Trochę niby ma, ładuj 3 cmc w bombkę i jak będzie wchodzić sniff nepa. Ale ogólnie wydaje mi się że nep będzie się gryzł z 3 cmc o tyle, że część dopaminy z 3 cmc idzie w pizdu jeżeli dobrze rozumuje. Ponieważ nep działa jako ndri więc dużo lepsza opcją jest 4 cmc albo cokolwiek co wywala głównie seretonine. Też uważaj z dawką bo 3 cmc + nep może mocno stymulować.
Mi ten stim za bardzo przypadł do gustu, nie żałuję ale jak kupię go jakąkolwiek ilość znowu to od momentu jak zgarnę paczkę i ledwo ją otworzę to lecę do końca torby. A co za dużo to niezdrowo. Dużo łatwiej jest go nie brać niż alfy czy hexena co w przypadku ich obu było nie lada wyczynem.
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Malediwy: Kanadyjczyk skazany na dożywocie za handel marihuaną
Kanadyjczyk, który na Malediwach miał spędzić wakacje życia, skończył z dożywotnim wyrokiem za handel marihuaną. Wyrok wywołał poruszenie zarówno w Kanadzie, jak i na Malediwach, przypominając światu, jak drastycznie różne są przepisy antynarkotykowe w różnych częściach globu.
Handel muchomorem czerwonym zakazany
Kara do miliona złotych może grozić za handel muchomorem czerwonym. Główny Inspektor Sanitarny poinformował, że dwie substancje zawarte w tym grzybie - muscymol i kwas ibotenowy zostały uznane za stwarzające zagrożenie dla zdrowia.
Australijscy naukowcy przedstawili wyniki badań. Przyspiesza starzenie, może zwiększać ryzyko raka
Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Addiction Biology" wskazuje, że używanie konopi może prowadzić do uszkodzeń komórek, zwiększając ryzyko powstawania nowotworów złośliwych. Co więcej, genotoksyczne skutki mogą być przekazywane następnym pokoleniom.