Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 199 / 17 / 0
23 listopada 2024Lolxd pisze:
Trochę niby ma, ładuj 3 cmc w bombkę i jak będzie wchodzić sniff nepa. Ale ogólnie wydaje mi się że nep będzie się gryzł z 3 cmc o tyle, że część dopaminy z 3 cmc idzie w pizdu jeżeli dobrze rozumuje. Ponieważ nep działa jako ndri więc dużo lepsza opcją jest 4 cmc albo cokolwiek co wywala głównie seretonine. Też uważaj z dawką bo 3 cmc + nep może mocno stymulować.
Fenks. Tak chyba wlasnie zrobie. Bombardowanie oralne 3cmc i nousenem kryski nepowskie 👽
Fatal Error.
  • 111 / 20 / 2
No tak jak pisałem parę postów temu 4 cmc w dużych bombkach typu 300-400 mg I sniffy nepa na wejściu bombki po 50 mg dają zajebisty efekt. Nawet możesz do tego dodać trochę LSD albo jeszce lepiej taka porządną bombkę 2cb. Tylko polecam wziąć ewentualnie poprawkę na dawkowanie bo te wymienione to już takie siubudubu jest. Dosłownie po ty mixie czułem się jakbym znowu brał ukochane bk-MDMA albo po prostu emkę wersja budżet. Ale ten mix w takich dawkach nawet powoduje podobne odklejki jak bk-MDMA czy duże dawki MDMA, jakby w pozytywnym sensie bo są zawsze zabawne i tylko swiadcza o tym że jest wysoko. Pamiętam jak zajebalem właśnie 400 mg 4 cmc oral + 50 mg NEP do tego DMT z vapa, to miałem chyba najbardziej euforyczne breakthrough jakie można miec. 3 Cmc o tyle gorsze, że więcej stymulacji i część tej dopaminy idzie w las ale on też ma nie malo seretoniny a to właśnie jest czego z niego chcemy bo dopamina zajmuje się nepik. Więc no to jest jedyną sytuacja przy której z własnej woli biore jakieś cmc bo solo cmcki to chyba najchujowsze stimy jakie istnieją.I napierdalajac tyle postów dzisiaj będąc na bardzo dobrym speedzie zauważyłem o NEP ma w sobie z fugi, jakby ilość energii jest bardzo podobna jak przy amfetaminie, mi trzyma tak długo ale człowiek nie odczuwa zmęczenia i jeszcze NEP ma ten amfetaminowy stim-talk. A samej eufori itp. bliżej do koksu, alfy itp. bo jednak euforia na fecie jest mniejsza niż na nepie. Kiedyś może sobie jeszce go wezmę bo póki co nie kupuje tego bo we dwóch z ziomkiem zjedliśmy chyba w 5 dni między 20-25 g tego nepa xd z czego w sumie to ja jadłem go 5 dni a on 2 bo 3 dnia się spotkaliśmy, ale jak się zamienił w ,,srebrnego serfera" nie wypuszczająca dosłownie przez 3 czy 4 h foli z ręki, no wyglądał jak jakiś posąg %-D
Mi ten stim za bardzo przypadł do gustu, nie żałuję ale jak kupię go jakąkolwiek ilość znowu to od momentu jak zgarnę paczkę i ledwo ją otworzę to lecę do końca torby. A co za dużo to niezdrowo. Dużo łatwiej jest go nie brać niż alfy czy hexena co w przypadku ich obu było nie lada wyczynem.
%-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D
  • 5 / 1 / 0
Zgodze sie z przedmowca, Nepa duzo latwiej jest odstawic i zwyczajnie "nie brac" nawet jak jest pod reka niz jak z Hexenem.
alfa jako tako zadna nie ciagnela, no ale za hexen byly momenty ze reke bym ucial byle dostac
  • 775 / 119 / 0
23 listopada 2024Lolxd pisze:
Nawet podczas 5 dniowego ciągu w którym przez 5 dni waliłem cały czas nepa bo miałem go 25 g, a do tego jeszcze krak, koks, DMT z vape, 4 cmc, pregaba tez całe 5 dni w ilości duzej, ketamina i ziolo w różnej kolejności i połączeniach i przez cały melanż zero problemów z sercem.
Gratuluję zdrowia, ja sobie takich harców z tą substancją nie wyobrażam, dwie kreski po 25mg zrobione na przestrzeni 2-3h i ok czuć zajebista euforię (moim zdaniem nie tylko dopaminowa ale tez nieco serotoninowa), ale niestety fizycznie jest mega słabo - dziwny puls, płytki oddech, ciężko kurwa po schodach wejść. Nie wiem jak to było, ze kiedyś w czasach og pentedronu to leciały czasem 2g przez noc i nic się nie działo, a tutaj jakby całą fazę (która nota bene jest dość fajna i konretna) zabija negatywna adrenalina związana ze złym samopoczuciem.
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 4 / 1 / 0
widzę że nie tylko ja tam ma z tym pulsem i oddechem. NEP dla mnie ma większą moc i wydajność niż mefedron ale 1h po ostatnim przyjeciu NEP serce mi kilka godzin wali jak dzwon
  • 9510 / 1869 / 2
27 listopada 2024Epsiakos pisze:
Zgodze sie z przedmowca, Nepa duzo latwiej jest odstawic i zwyczajnie "nie brac" nawet jak jest pod reka niz jak z Hexenem.
alfa jako tako zadna nie ciagnela, no ale za hexen byly momenty ze reke bym ucial byle dostac
U mnie to była raczej kwestia wora. Tzn leciałem do końca wora i dopiero jak kończyłem to myślałem nad kolejnym. Aczkolwiek nie był to nigdy stricte cug jak w przypadku cmc czy mmc.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 47 / 7 / 0
Początek grzeje jest sero, 2-3 dorzutki może pózniej dopa sama i stymulacjia. Idealne do nie spania od 2 dni dorzucam 20-30mg jak poczuje zmęczenie. BPM było momentami wysokie ale trzymając te dawki nie ma problemu. Co ciekawe po 2 dniach wchodzi psychodela, otworzyłem okno żeby się przewietrzyć zostałem powitany przez kołyszące drzewa, w szoku byłem tak z 15 sekund jakbym kilka kwasów ojebał. Pojebane tylko chwile to trwało i zeszło do poziomu 1 tabsa 2C-B, teraz kreśliłem szczura na starym rozjebanym telefonie, i tak patrzę jakby jakaś gierka była odpalona a ekran nie działa, spojrzałem bliżej to normalnie jakbym widział gameplay z jakieś gierki, pojawiało się coraz więcej szczegółów wraz z oglądaniem, a może ja po prostu śnie na jawie chuj wi.
  • 47 / 7 / 0
Zgadzam się że nie ma aż takiego parcia na dorzutki jak przy mefie, czuję że mogę przestać w każdym momencie przy worku mefa czy nawet tfu klefa nie czułem tego luzu. Po 2 dniach ciągu tak samo dobrzeak celem jest przedłużenie aktualnego stanu.
  • 3647 / 601 / 1
Jak byście porównali nep do alfy?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1427 / 370 / 13
@Retrowirus
- też śmierdzi przy vapo,
- trochę mniej ryje beret,
- troszeczkę mniej ciśnie żeby dorzucić,
- słabiej wypierdala z papci,
- bardziej wjeżdża na pikawę.

Jeżeli chodzi o użyteczność to jak dla mnie zdecydowanie lepsze od alfy.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.

„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.