Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
23 listopada 2024Lolxd pisze: Trochę niby ma, ładuj 3 cmc w bombkę i jak będzie wchodzić sniff nepa. Ale ogólnie wydaje mi się że nep będzie się gryzł z 3 cmc o tyle, że część dopaminy z 3 cmc idzie w pizdu jeżeli dobrze rozumuje. Ponieważ nep działa jako ndri więc dużo lepsza opcją jest 4 cmc albo cokolwiek co wywala głównie seretonine. Też uważaj z dawką bo 3 cmc + nep może mocno stymulować.
Mi ten stim za bardzo przypadł do gustu, nie żałuję ale jak kupię go jakąkolwiek ilość znowu to od momentu jak zgarnę paczkę i ledwo ją otworzę to lecę do końca torby. A co za dużo to niezdrowo. Dużo łatwiej jest go nie brać niż alfy czy hexena co w przypadku ich obu było nie lada wyczynem.
alfa jako tako zadna nie ciagnela, no ale za hexen byly momenty ze reke bym ucial byle dostac
23 listopada 2024Lolxd pisze: Nawet podczas 5 dniowego ciągu w którym przez 5 dni waliłem cały czas nepa bo miałem go 25 g, a do tego jeszcze krak, koks, DMT z vape, 4 cmc, pregaba tez całe 5 dni w ilości duzej, ketamina i ziolo w różnej kolejności i połączeniach i przez cały melanż zero problemów z sercem.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
"Rutyna to rzecz zgubna "
- też śmierdzi przy vapo,
- trochę mniej ryje beret,
- troszeczkę mniej ciśnie żeby dorzucić,
- słabiej wypierdala z papci,
- bardziej wjeżdża na pikawę.
Jeżeli chodzi o użyteczność to jak dla mnie zdecydowanie lepsze od alfy.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.