Nie odczuwam żadnej różnicy bo i tak to nie miałem przed wzięciem pierwszej dawki pregabaliny.
Mówiłeś że masz spore doświadczenie z Moklo. Możesz w skrócie odpowiedzieć po jakim czasie u Ciebie lek przestawał działać i czy można powrócić do stanu poprzedniego odstawiając go na jakiś czas?
Moklobemid nie jest potężny na lęki i prega z resztą też. Razem odczuwam synergie i zwiekszony efekt antydepresyjny moklo. Ale cos jest na rzeczy w tym ze inaczej sie czuje niz na samym moklobemidzie.
Ewentualnie dołoże prege do niego jakieś 2x150mg, bo mam jej sporo.
Do kolegi który wali 900mg pregi i twierdzi, że jest spoko, rób tak dłużej i na pewno będzie fajnie, powodzenia. Herezje się w tym temacie pojawiają, ale nie w moich postach.
@MarekWawka Moklobemid wpływa też na rozkład serotoniny. I piszę po raz enty, że ta substancja jest iMAO-A i, w dawkach powyżej 600mg, iMAO-B. Dopiero w tych wyższych dawkach oddziaływanie na metabolizm dopaminy jest bardziej znaczące.
@zburzony To interesujące, w jakich dawkach i co konkretnie się działo? Opisz. I czy dobrze mi się kojarzy, że to Ty waliłeś jakieś popieprzone miksy antydepresantów, czy był to ktoś inny z tego wątku?
Moklobemidu brałem 300 mg ale też z innymi rzeczami, nie pamiętam dokładnie ale pewnie z 5 różnych leków wtedy brałem, na pewno też jakieś SSRI/SNRI.
Od początku było pobudzenie, więcej energii, nastrój w górę, motywacja itd ale czułem też lekki niepokój i bardziej stresowałem się przy ludziach w robocie. Po kilku tygodniach dobre efekty minęły ale ten niepokój i stres zostały.
Miesięczna przerwa nie pomogła w przywróceniu efektów.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.