Nie odczuwam żadnej różnicy bo i tak to nie miałem przed wzięciem pierwszej dawki pregabaliny.
Mówiłeś że masz spore doświadczenie z Moklo. Możesz w skrócie odpowiedzieć po jakim czasie u Ciebie lek przestawał działać i czy można powrócić do stanu poprzedniego odstawiając go na jakiś czas?
Moklobemid nie jest potężny na lęki i prega z resztą też. Razem odczuwam synergie i zwiekszony efekt antydepresyjny moklo. Ale cos jest na rzeczy w tym ze inaczej sie czuje niz na samym moklobemidzie.
Ewentualnie dołoże prege do niego jakieś 2x150mg, bo mam jej sporo.
Do kolegi który wali 900mg pregi i twierdzi, że jest spoko, rób tak dłużej i na pewno będzie fajnie, powodzenia. Herezje się w tym temacie pojawiają, ale nie w moich postach.
@MarekWawka Moklobemid wpływa też na rozkład serotoniny. I piszę po raz enty, że ta substancja jest iMAO-A i, w dawkach powyżej 600mg, iMAO-B. Dopiero w tych wyższych dawkach oddziaływanie na metabolizm dopaminy jest bardziej znaczące.
@zburzony To interesujące, w jakich dawkach i co konkretnie się działo? Opisz. I czy dobrze mi się kojarzy, że to Ty waliłeś jakieś popieprzone miksy antydepresantów, czy był to ktoś inny z tego wątku?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Moklobemidu brałem 300 mg ale też z innymi rzeczami, nie pamiętam dokładnie ale pewnie z 5 różnych leków wtedy brałem, na pewno też jakieś SSRI/SNRI.
Od początku było pobudzenie, więcej energii, nastrój w górę, motywacja itd ale czułem też lekki niepokój i bardziej stresowałem się przy ludziach w robocie. Po kilku tygodniach dobre efekty minęły ale ten niepokój i stres zostały.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Miesięczna przerwa nie pomogła w przywróceniu efektów.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.