Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Spróbuj walić mniejsze dawki. Jak magia już minie to nie ma sensu walić dużo, bo nie będziesz miał tego pięknego noda już nigdy. Minusy przesłonią Ci plusy właśnie. Walnij dawkę light, albo common i poczekaj 2-3 godziny aż się rozejdzie. Sam jestem na 100 mg kody, tak aby ino dupa nie pękła i tyla.
potem walenie.
Jak ma się do ich regulacji np niska dawka Naltreksonu ?
próbowałem opóźnić sięgnięcie po morfinę do granic możliwości, ale epizod depresyjno-lękowy, a także przepełniony stresem przedział czasowy w minionym miesiącu spowodował, że głód i potrzeba doznania szybkiej ulgi spowodowała rychłe przejście na silniejszy opioid i zmianę drogi administracji na iniekcje dożylne, co okazało się skuteczne w kwestii osiągnięcia stanu silnego odurzenia i tygodniowego odcięcia od problemów, ale na dłuższą metę było mało rozsądne. obecny ciąg trwa 1,5 miesiąca, w czasie trwania którego udawało mi się pozostawać na relatywnie rozsądnych dawkach słabszych środków opioidowych, do których dostęp jest w miarę uregulowany i niezbyt utrudniony.
mimo faktu posiadania niewielkiej rezerwy turkusowych tabletek planuję od jutra zaniechać dalszego ich używania i przejść na buprenorfinę, celem stopniowej redukcji dawek mającej na celu krótkotrwałe wstrzymanie zażywania środków narkotycznych i w efekcie redukcję tolerancji. poczyniłem już pewne starania w tymże zakresie, o których wspomnę we właściwym momencie oraz w stosownych ku temu działach.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Ekspert komentuje aferę z "ampułeczkami" lekarza. "Dobitny przykład naiwności i indolencji"
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Palenie fajki wodnej wcale nie jest nieszkodliwe
Fajki wodne zyskują coraz większą popularność, szczególnie wśród młodych osób. Wiąże się to z powszechnym przekonaniem, że palenie sziszy jest nieszkodliwe dla zdrowia. Nic bardziej mylnego!
Kannabinoidy wykazują „obiecujący potencjał jako środki przeciwnowotworowe” – wskazują nowe badania
Niedawno opublikowane badania w Discover Oncology rzuciły nowe światło na możliwości terapeutyczne kannabinoidów takich jak THC, CBD i CBG. Naukowcy wykazali, że związki te mogą hamować wzrost guzów oraz zapobiegać rozprzestrzenianiu się raka, co czyni je obiecującymi środkami przeciwnowotworowymi. Chociaż wyniki te są niezwykle obiecujące, badacze podkreślają, że wciąż istnieje wiele do zrozumienia, jeśli chodzi o mechanizmy działania kannabinoidów oraz optymalne dawkowanie tych substancji.
Co z polską załogą statku z narkotykami? „Sprawa się przedłuża”
Obywatele polscy wchodzący w skład załogi statku „Jawor”, na którym w brazylijskie służby zarekwirowały w porcie Itaqui w mieście Sao Luis pół tony kokainy, nie trafili do aresztu – informuje brazylijska stanowa policja federalna. Śledztwo jest jednak w toku i żadnego rozwiązania nie można jeszcze wykluczyć.