Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 2012 / 83 / 0
Słuchajta czytajta. Jakieś kiep na dupalowym forum mnie wkręca że da sie to wapować. Kurwa od kiedy x-xmc da sie vapować. A pewny jest jak policja. Pomóżcie zweryfikować te spierdolone info.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 4894 / 853 / 0
Nie da się na 99%. Pewnie to co dostał jest czyms innym stąd się zapiera...
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9301 / 1809 / 2
13 sierpnia 2024p4g4y0zzz(X) pisze:
Słuchajta czytajta. Jakieś kiep na dupalowym forum mnie wkręca że da sie to wapować. Kurwa od kiedy x-xmc da sie vapować. A pewny jest jak policja. Pomóżcie zweryfikować te spierdolone info.
Fluorowce do vapo ? Bezsensu.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 4894 / 853 / 0
Gdyby było to możliwe to zęby pewnie niszczyło by dużo szybciej niż metamfetamina...
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 1 / 0
Testował ktoś ostatnio? Warte uwagi?
  • 957 / 174 / 0
@ZemstaKlefedronu ja testowałem i dla mnie to taki lajtowy stim który nie powoduje bałaganu we łbie jak cmc'ki.Jak ktoś lubi mózgotrzeby to mu nie przypadnie do gustu
  • 51 / 1 / 0
@tajemniczy25 a jak wypada na tle 4mmc? Daje jakaś namiastkę eufo i speeda?
  • 151 / 23 / 0
Pojawiło się u pewnego vendora. Będę wdzięczny za opinie w porównaniu do innych ketonów 3 podstawionych typu 3mmc czy 3cmc. Chodzi o sort od forumowego vendora. Pozdrawiam.
Przedstawienie musi trwać.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.