Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Niestety zgadzam się z tą prolaktyna.
Ja ostatnio miałem poziom 1200,to mega wysoki,chociaż nie czuje wogóle, że mam aż taki wysoki.
Biorę sulpiryd już 20 lat,z przerwami,I teraz nie wiem czy dalej brać sulpiryd, z taką prolaktyna.
Biorę jeszcze wenlafaksynę 225mg
Pregabalina do 400mg
Mirtazapina 30mg.
Wszystko na depresje,I nerwicę lękową.
Myślicie że sens jest brać ten sulpiryd,przy takiej prolaktynie?
  • 5233 / 931 / 0
A.noe probowales zbic tej prolki
?
Walcz o cabaster agonista dopaminy, witamina b6 , agonisty d2 sa tez inne leki
Poczytaj. Nie jestem ekspertem ale rzucam pomysl .
Dostinex, norplocac, castagnus
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2814 / 365 / 0
O cabaser bardzo latwo dostać akurat bo sam czasami uzywam
  • 34 / 2 / 0
Siema , magik mi przepisal do snri na głównie somatyke
Dawka 50x2
Czy w takich dawkach lek może mieć wpływ na wagę ciała ? Boje się utycia
  • 114 / 6 / 0
Prolaktyna mocno skoczy, a wtedy dużo łatwiej się tyje. Niestety gdyby nie skoki prolaktyny ten lek byłby genialny.
  • 66 / 2 / 0
Chciałabym zapytać jaka jest różnica między sulpiryd a ami chodzi mi o działanie przeciwdepresyjne I aktywizujacy który jest z tych leków skuteczniejszy i w jakich dawkach ?
  • 1682 / 271 / 0
Mnie sulpiryd bardziej stymulował niż amisulpryd ale każdy może mieć inaczej, to podobne leki. Amisulprydu bierze się dawki 50-100 mg na aktywizację i depresję, sulpiryd 2 razy większe.
Ja biorę amisulprydu 200 mg, w tej dawce mnie wycisza, trochę łagodzi emocje i chyba lekko przeciwlękowo działa.
  • 66 / 2 / 0
To jaka jest najlepsza dawka sulpiryd aby działała aktywizujaco I przeciwdepresyjne?
  • 960 / 17 / 0
Czy sulpiryd powoduje tycie od samego leku?

Masz odpowiedź kilka postów wyżej. ZAPRZESTAŃ zaśmiecania forum poprzez pisanie tego samego 3 razy jednego dnia, w przeciwnym wypadku pójdziesz na odpoczynek. @V44
  • 86 / 8 / 0
Jak się sprawdza 50mg na nerwy doraźnie?

I czy kłóci się z paroksetyną Pregabaliną i Propranolonem?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.